Podcast
neděle 18. července 2021

Bonusová epizoda o Letcích

Úhyb od klasického formátu pořadu. Bonusová epizoda podcastové série HOKEJE ZBLÍZKA řeší proměnu Letců, generální manažer Tomáš Divíšek a marketingový manažer Ondřej Poul popisují i vysvětlují změny, které se uvnitř klubu udály. Řeší se zároveň plánované stavební úpravy, Chance liga a případný posun do vyšších mládežnických soutěží. Speciální díl si můžete poslechnout ve formě audiostopy na Spotify nebo zhlédnout na YouTube.

Manévr od panelové diskuze a komplexní problematiky. V bonusové epizodě podcastové série HOKEJ ZBLÍZKA se nestandardně řeší pouze Letňany. Změna koncepce, vizuálních prvků i restart celého klubu se totiž staly natolik výrazným tématem, že je potřeba kroky uvést v širší perspektivě.

O událostech posledních měsíců a plánovaných akcích promluvili generální manažer klubu Tomáš Divíšek a marketingový manažer Ondřej Poul. Padaly otázky týkající se vidiny postupu do první ligy, případného povýšení dorostu a juniorky do vyšších mládežnických soutěží i rozsáhlé stavební úpravy, která by měla celkovou proměnu Letců doprovázet.

„Když půjde vše dobře, před Vánoci by se mělo stavět," říká otevřeně Tomáš Divíšek. „Držíme si palce a doufáme, že příští rok bude mít hala úplně nový plášť a prostředí se bude rovnat úrovni evropských velkoklubů."

Projekt by se měl skládat ze dvou fází. Kromě přístavby hotelu dojde například na vybudování tělocvičny, wellness a vyřeší se také vlastní kabiny pro všechny kategorie od čtvrté třídy výš.

„Pokud se povede vystavět takové zázemí, tréninky začnou mít jiný rozměr. Můžete totiž celý den strávit v jednom objektu, kde se nachází všechna sportoviště. Naprosto bezkonkurenční usnadnění práce," přidal svůj pohled Ondřej Poul, který kromě marketingové role působí jako asistent trenéra u druholigového A-týmu.

„Máme dispozice, abychom kluky v Letňanech vychovávali pro velký hokej," podotýká generální manažer. „Hokej se tu historicky vždy dělal dobře a chceme v rámci celého klubu vyslat signál, že tomu tak bude i nadále," uzavřel.

Proletěli byste rádi i dalšími tématy? Bonusovou epizodu si můžete pustit klidně při vaření nebo cestě do práce na Spotify.



Čtěte také

Podcast hokej zblízka