Podcast
pondělí 05. července 2021

Hosté bonusové epizody

Odskok od klasického formátu. V podcastové sérii HOKEJI ZBLÍZKA dochází na bonusovou epizodu, která se bude týkat Letňan a nové koncepce nastavené v klubu. Jaký je směr restartu, co bylo důvodem změny vizuálu a které plány by měly být realizovány? Debatovat s moderátorem Kryštofem Rossmannem přišli generální manažer Letců Tomáš Divíšek a marketingový manažer Ondřej Poul. Speciální epizoda již brzy!

Nová identita klubu, rozsáhlé stavební úpravy i druhá liga. Podcastová série HOKEJ ZBLÍZKA uskakuje od svého klasického formátu, dělá výjimku a přináší bonusovou epizodu, která se týká pouze letňanských úprav a novinek.

Otevřený dialog přišel do studia za moderátorem Kryštofem Rossmannem vést generální manažer Letců Tomáš Divíšek, který mluvil o vývoji celé koncepce, rozsáhlých plánech včetně rekonstrukce šaten s dostavením celé arény a také možnostech postupu v mládežnických soutěžích.

Důvod vizuální proměny přišel zase diskutovat marketingový ředitel Ondřej Poul. Ten zároveň přidal jako asistent trenéra A-týmu pohled na skladbu mužstva v druhé lize včetně ambicí na postup do Chance ligy. Jde o reálnou cestu pro Letce, nebo nikoliv?

„Cítili jsme, že by bylo dobré vysvětlit, co se v klubu událo a jaký má vlastně směr. Chtěli jsme, aby měli rodiče plné informace a naplno pochopili, čím si Letňany prochází a proč některé změny byly nutné," vysvětluje moderátor Kryštof Rossmann. „Po kratší bonusové epizodě se opět můžete těšit na klasický díl. Můžu už teď prozradit, že se bude dotýkat životosprávy."

Bonusová epizoda bude výrazně kratší než klasický díl podcastové série. Debatu zároveň tentokrát bude možné poslouchat pouze v podobě audia na platformě Spotify, aktuální díl nově naleznete přímo na hlavní stránce webu pod úvodním menu, nebo v typickém článku o obsahu epizody.

Nezapomeňte sledovat sociální sítě a webové stránky Letců. Speciální diskuze bude dostupná už brzy!



  • Minulou epizodu o chybách v rozvoji mladých sportovců si můžete pustit níže:



Čtěte také

Podcast hokej zblízka