20 let klubu
pondělí 08. srpna 2022

Předprodej je od 13.00

Dlouho očekávané spuštění předprodeje je tady! Vstupenky na hokejovou exhibici mezi týmy Jakuba Vrány a Davida Pastrňáka, můžete zakoupit od 9. srpna, a to přímo v Ice Areně Letňany. Lístky budou k dostání od úterních 13 hodin na recepci, kvůli omezené kapacitě haly klub doporučuje využít právě možnost předprodeje, platba je možná pouze v hotovosti. Počet vstupenek na jednu osobu bude omezen, a to na šest.

Oslavy 20 let od založení klubu vyvrcholí symbolicky v sobotu 20. srpna parádní exhibicí. Za All-Star výběr naskočí velká jména české hokejové scény včetně Davida Pastrňáka, Jakuba Voráčka a členů památné zlaté generace, jako jsou David Výborný, Jan Hlaváč a Tomáš Vlasák. Letňanské odchovance zase povede do boje Jakub Vrána společně s Lukášem Paříkem, Lukášem Rouskem a dalšími úspěšnými hráči.

Předprodej vstupenek startuje 9. srpna od 13 hodin, a to přímo na recepci hokejového hangáru. Otevřen bude až do 18. srpna či vyprodání kapacity. Jednotná cena vstupenek je v předprodeji 350 korun, v den akce bude případně o sto korun dražší. Počet vstupenek na jednu osobu je zároveň omezen na šest.

Platba na místě bude možná jen v hotovosti, online si nebude možné vstup zajistit.

Slavnostní ceremoniál sobotního utkání, které začne kolem 16. hodiny, odstartuje v 15.45. Pozor, už v poledne kolem arény poběží doprovodný program pro děti a rodiče, zaměřený na pohyb a sport.

Více informací o akci si můžete přečíst v článku Oslava? Pasta vs. Vránič!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka