20 let klubu
středa 10. srpna 2022

Oslavy hlásí vyprodáno

Stačil jediný den. Krátce po spuštění předprodeje vstupenek hlásí Letci do posledního místečka zaplněné hlediště, které bude 20. srpna sledovat v Ice Areně show All-Star výběru proti nabitému týmu letňanských odchovanců. V předprodeji a ani v den utkání tak již nebude možné žádné další lístky sehnat, vyprodáno je i přesto, že klub omezil maximální počet vstupů na osobu.

Oslavy 20 let od založení klubu vyvrcholí symbolicky v sobotu 20. srpna parádní exhibicí. Za All-Star výběr naskočí velká jména české hokejové scény včetně Davida Pastrňáka, Jakuba Voráčka a členů památné zlaté generace, jako jsou David Výborný, Jan Hlaváč nebo Tomáš Vlasák. Letňanské odchovance zase povede do boje Jakub Vrána společně s Lukášem Rouskem, Lukášem Paříkem, Matějem Chalupou a dalšími úspěšnými hráči.

Slavnostní ceremoniál sobotního utkání, které začne kolem 16. hodiny, odstartuje v 15.45. Pozor, už v poledne kolem arény poběží doprovodný program pro děti a dospělé. Klub v rámci venkovní zábavy chystá ještě něco navíc, proto se vyplatí sledovat náš web.

Na akci je po úterním spuštění předprodeje vstupenek vyprodáno, lístky byly v prodeji jen den.

Více informací o akci si můžete přečíst v článku Oslava? Pasta vs. Vránič!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka