Aktuality
úterý 26. října 2021

Přijďte na áčko a vyhrajte cenu!

O důvod víc, proč zajít na Letce! Zápasy letňanského A-týmu budou mít nově přestávkový program, který obohatí soutěž o hodnotné ceny. Co se bude dít? O první přestávce každého domácího utkání se ze všech vstupenek vylosují výherní čísla, která zajistí dvěma fanouškům souboj na ledě. Ten se odehraje po druhé třetině a vítěz obdrží parádní cenu. Marketingovými partnery klubu jsou HK Draci a Wing 49.

Půjde přitom o opravdu zajímavé výhry. Úspěšnější z fanoušků obdrží dárkovou krabičku, v níž najde moderní hodinky včetně náhradního koženého pásku, sluneční brýle i kvalitní propisovací pero. Soutěž bude probíhat během každého utkání áčka až do konce základní části, začínáme už v sobotu 30. října (17:00) proti Hronovu.

Pravidla jsou přitom jednoduchá. Stačí zakoupit vstupenku a dávat pozor, jestli o první přestávce nebude vyhlášeno vaše číslo. Pokud ano, je potřeba, abyste před koncem úpravy ledu dorazili k boxu časoměřičů.

„Chtěli jsme se fanouškům odvděčit za podporu. Věříme, že jim bude dělat kromě hry týmu radost i soutěž," komentuje generální manažer Letců Tomáš Divíšek.

A-tým je prozatím ve své severní skupině první, nabitá konkurence ale rozhodně není v nedohlednu. Ještě před sobotním domácím utkáním s Hronovem se Letňany představí ve středu na děčínském ledě, úvodní vzájemný souboj skončil výhrou 4:1.


Čtěte také

Podcast hokej zblízka