Hráč měsíce
úterý 09. dubna 2024

Letec března: Pavel Michl

Poslední kapitola celosezonní ankety, závěrečný aplaus. Letce měsíce také tentokrát vybírali trenéři hlasováním, v březnu míří triumf do osmičky. První příčku bere zadák Pavel Michl, který na sebe upozornil výkony, pracovitostí, ale také tím, že ho hokej prostě baví. Druhý skončil čtvrťák Jakub Vrňák a třetí pak bek pětky Petr Balciar.

Ocenění pro Letce měsíce se uděluje od září do března, vyhlásit tedy zbývá už jen poslední závěrečný měsíc. Na nejlepší trojici opět čekají skvělé ceny. Obdrží poukazy na thajské masáže v proseckém Thaipro, vouchery na Mercuria Laser Game a také klubovou klíčenku. Novinkou letošního ročníku je originální trofej s klubovým motivem pro každého vítěze ankety.

Rozhodovaly znovu nejen góly a asistence, ale rovněž pracovitost s láskou k hokeji. Do ankety promlouvá také chování, docházka a motivace se zlepšovat, herně růst.

Konkurence byla opět velká. Letcem měsíce března se stává PAVEL MICHL. Obránce osmé třídy udělal jeden z největších pokroků, které trenér Martin Rousek ve své kategorii za poslední dva roky viděl. Zásluhu na tom mají dlouhodobá pracovitost a motivace. Hokej šikovného zadáka baví.

Druhý skončil zástupce vůbec nejmladší kategorie, čtvrťák, JAKUB VRŇÁK. Pracovitý hráč je vůdčí osobností už v takto nízkém věku. Tým táhne na ledě a také mimo něj. V kabině umí spoluhráče nahecovat a povzbudit je.

Třetí místo bere obránce páté třídy PETR BALCIAR. Ten začal o něco později než jeho spoluhráči, o to větší pokrok ale udělal. Chce na sobě pracovat, každým tréninkem a zápasem se zlepšuje. Jde týmu příkladem a zdobí ho bruslení.


FINALISTÉ RUBRIKY LETEC MĚSÍCE BŘEZNA

1. místo: Pavel Michl (8. třída)
Nominace Martina Rouska: „Udělal možná jeden z největších pokroků za dva roky, kdy mám tuto kategorii. Patří v každém utkání k nejlepším bekům, dává tomu vše. Jde to vidět na progresu, víc a víc si toho dovolí. Vnímám, že ho hokej čím dál tím víc baví, maká. Je na správné cestě.“

2. místo: Jakub Vrňák (4. třída)
Nominace Ladislava Kadaněho: „Jde o pracovitého kluka, vůdčí osobnost i v takto nízkém věku. Tým táhne na ledě a hlavně také mimo něj, v kabině. Umí kluky nahecovat a povzbudit je. Nominaci si zaslouží, má rozhodně správný přístup.“

3. místo: Petr Balciar (5. třída)
Nominace Martina Rouska: „Z této kategorie začal s hokejem nejpozději. Přišel k nám ve třetí třídě, ale udělal velký pokrok. Chce na sobě pracovat, zlepšuje se každým tréninkem a zápasem. Jde příkladem. Má dobré bruslení, je rychlý. V tom jde vidět velký progres, kluky dohnal. Nechybí mu motivace, jako bek dělá vše naplno. Pokud se zlepší i v práci s hokejkou, bude to ideální.“

KOMPLETNÍ SEZNAM NOMINACÍ ZA BŘEZEN

4. třída: Jakub Vrňák
5. třída: Petr Balciar
6. třída: Jakub Němec
7. třída Petr Studený
8. třída: Pavel Michl
9. třída: Matěj Kraus
Dorost: David Černoch

Čtěte také

Podcast hokej zblízka