středa 30. listopadu 2011

6. a 8. třída sehrála pražské derby s HC Kobra Praha

V těchto utkání byly celky Kobry rozlišný a na konec to bylo vidět i na výsledcích, kdy 8.třída vyhrála dva body, za to 6 třída dva body ztratila.

6.třída

Mistrovské utkání 16. kolo
HC Letci Letňany - HC Kobra Praha 5:8
Třetiny: ( 3:1,3:2,2:2 )

Letci začali velmi dobře, bruslili, nahrávali si a vše nasvědčovalo o dobrém utkání, jenže tohle tempo jim vydrželo jen do půlky první třetiny, než inkasovali. Soupeř v první třetině dokázal dát tři branky za deset minut. Ve druhé třetině dokázali naši hráči vstřelit o branku více než tomu bylo v první třetině, jenže Kobra dala opět tři branky a tak po dvou třetinách zvýšila náskok o 3 branky. Ve třetí třetině se Letcům nedařilo zakotvit v útočném pásmu, vzhledem k tomu, že Kobra hrála opravdu dobře a než by se dostávala ve svém pásmu pod tlak to raději vyhodila puk na zakázané uvolnění, čímž naši Letci nebyli schopni dát další branky.

8.třída

Mistrovské utkání 16. kolo
HC Letci Letňany - HC Kobra Praha 16:0
Třetiny: (0:6, 0:5, 0:5 )

Letci 8. třídy hráli jiné utkání než jejich kamarádi z šestky. Ty měli jiné problémy a to nastřílet co nejvíce branek, jenže v tom jim stál dobrý brankář Kobry, který spousty vynikajícími zákroky vychytával naše chlapce a držel svůj tým od drtivé porážky. Letci byli bruslařsky na tom lépe a nebáli se v osobních soubojích i když těch mnoho nebylo i přesto, že na Kobře působí čtyři hráči z letců, kteří hostují na Kobře. Jinak utkání bylo po většinu doby jednostranné a Letci si alespoň mohli spoust věcí vyzkoušet a přenést je z tréninku do utkání.
Konečný stav 16:0 pro Letce.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka