Kouč vyvrací šířící se fámy kolem jeho osoby
středa 11. února 2015

Já že odcházím z Letňan? Takový nesmysl, baví se Antoš

Opouští klub? A kam vlastně míří? V letňanské Ice Areně se šíří zvěsti, že Milan Antoš odchází od Letců. Co na to on? "Nesmysl," směje se kouč staršího dorostu. S týmem se po reprezentační pauze chystá znovu naskočit do extraligového kolotoče a připravit ho na víkendovou misi na Moravě. Zatímco minulý týden jeho hráče skolila chřipková epidemie, v úterý se mu sešly už téměř tři kompletní formace.

V kuloárech domovského stánku Letců se šíří fámy, že jedna z trenérských osobností už nebude v Letňanech působit. "Jenže já jsem tady naprosto spokojen a nikam se nechystám. Ani teď, ani po sezoně. Pokud někdo tvrdí opak, není to pravda," odmítl zaječí úmysly Antoš.

Naopak, na konci sezony chce zorganizovat přípravný kemp v zámořském stylu, jenž v českému mládežnickém hokeji na klubové úrovni nemá obdoby. Letci uspořádají akci, která se v hokejové terminologii dá označit jako "try-out".

Jednoduše na několik dní pozvou dorostence z nižších soutěží, kteří by se chtěli poprat o šanci zahrát si v příštím ročníku extraligu staršího dorostu. A možná tak nastartovat svoji budoucí hokejovou kariéru.

"Chceme dát příležitost rvát se o místo v sestavě těm, kteří možnost působit v nejvyšší soutěži neměli. Je jen na nich, jestli budou mít zájem a přihlásí se do kempu. Pokud nás někdo zaujme a my ho pak do našeho týmu vybereme, má šanci se stát Letcem,"
přibližuje Antoš.

Více informací se klub chystá zveřejnit v nejbližší době. I to je však jasný důkaz toho, že Antoš s Letci plánuje strávit další sezonu, v níž by měl znovu tvořit trenérský tandem s Janem Zlatohlávkem.

V poslední době se také spekulovalo o konci Ivana Utěšila, jenž je Zlatohlávkovým asistentem u páté třídy. Také on v Letňanech působí i nadále, jen se v současné době věnuje především studijním povinnostem.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka