Klub spustil upravené oficiální stránky
pátek 29. listopadu 2013

Vítejte na novém webu. Slibuje zajímavosti a zábavu

Možná je pravidelně vídáte v letňanské aréně, ale informací o nich máte málo. Nebo jste naopak přesvědčeni, že je znáte dokonale, a přitom to nemusí být tak úplně pravda. Možná o nich víte jen z doslechu - a možná ani to ne. Možná je teprve budete chtít poznat mnohem víc... Hokejoví Letci chystají řadu zajímavých novinek a tuhle éru startují spuštěním nové podoby webu. Vítejte na oficiálních stránkách klubu. Svěžích, plných informací, zajímavostí a zábavy.

Klubový web v posledních týdnech začal přinášet aktuální výsledky a zpravodajství ze zápasů všech věkových kategoriích. Od mužů přes juniorské a dorostenecké týmy až po nejmenší žákovské třídy, které v sezoně hrají mistrovské zápasy.

Byl to však jen předkrm. Až nyní totiž servírujeme kompletní menu.

A věřte - bude chutné a bohaté...

"Rozhodli jsme se vylepšit webové stránky, protože si uvědomujeme důležitost tohoto média. Chceme pozvednout image našeho klubu na vyšší stupeň," říká klubový šéf Vojtěch Kučera. "Já osobně se na ty stránky moc těším. Věřím, že se vám budou líbit."

Aby ne, když jsou připraveny přinášet svým návštěvníkům mnoho nových věcí...

Nejen zpravodajské reportáže s ohlasy aktérů jednotlivých utkání, ale také různá publicistická témata nebo rozhovory s klubovými členy i zajímavými postavami s klubem spjatými. Profily hráčů i trenérů. Aktualizované soupisky týmů, které byly s pomocí Miroslava Sitarčíka a Gabriely Mohr nafoceny bez nároku na honorář, za což jim klub srdečně děkuje.

Nedílnou součástí budou také klubové ankety či nová pravidelná rubrika "Hráč týdne", která se týká všech věkových kategorií. S webem zároveň startuje i nový youtubový kanál, jenž je na stránkách pod rubrikou ICE ARENA TV, a naší kamerou má zachycovat nejen momenty ze zápasů a tréninků.

Už o něco dříve jste si mohli zvykat na facebookový "news feed" - tedy okno zobrazující na webu příspěvky z našich profilů na sociálních sítích, kterým areál ICE ARENA od podzimu věnuje svou pozornost. Obvykle na webu a sociální síti najdete odlišné věci. Fungujeme na Facebooku, Twitteru i Google+, stačí si vybrat.

Letci za svou krátkou tradici dokázali vychovat už několik velkých hokejových talentů. Dorostenecké kategorie dostali do české nejvyšší soutěže a na práci s dětmi se chtějí zaměřovat dál.

V jednom ale odteď patří na domácí scéně mezi naprostou špičku: žádný jiný hokejový klub nevěnuje mládeži na svém webu tolik pozornosti, jako bude nyní věnovat ten letňanský. 

Čtěte také

Podcast hokej zblízka