úterý 21. května 2013

Start nové sezóny 2013/2014

Letní příprava je již v plném proudu, a tak můžeme říci, že nám odstartovala nová sezóna. Letci nyní nabírají nové síly a fyzičku pro příští sezónu. V předpřípravném období se událo i pár zásadních změn.

Letci jsou již opět o rok starší, a tak došlo na posouvání ročníků o třídu výš, případně se z prvoročáků stávají druhoročáci. To však nejsou jediné novinky, po sezóně během volna vedení nezahálelo a připravilo nový plán s cílem dosáhnout ještě lepších výsledků.

Zde je přehled obsazení trenérských pozic:

Druhou třídu (ročník 2006) povede po své premiérové a úspěšné sezóně i nadále Ladislav Kadaně, asistentem mu bude Ivan Utěšil.

Třeťáky s rokem narození 2005 si také do další sezóny ponechal současný trenér Jiří Nikl, kterému bude asistovat Marek Horáček.

Dvojice Nikl – Horáček povede nově také 4. třídu (ročník 2004), který v minulé sezóně vedl jako hlavní trenér Martin Uldrich.

Martin Uldrich se posunul o kategorii výš k panu Zavadilovi, kterému bude dělat asistenta v 5. třídě (ročník 2003). Zbyněk Zavadil svůj tým velmi úspěšně provedl uplynulou sezónou a dokázal s kluky přejít z malého na velké hříště (z minihokeje na dospělý hokej).

Šestou třídu, ročník 2002, i nadále povede Jan Zlatohlávek, kterému by měl pomáhat nově Ivan Utěšil.

Další trenérská změna se odehrála v obsazení trenérů sedmé třídy (ročník 2001), které převzal Martin Rousek společně s Láďou Kadaně po Jiřím Niklovi.

Osmá třída zůstává beze změny. Ročník 2000 nadále povede Milan Antoš.

Do mladšího dorostu (ročník 1999 – 1998) se posunul se svými svěřenci (bývalá 8. třída), které si vychovává již od první třídy, Martin Rousek. Ten bude pracovat s Jindřichem Bláhou, který nadále zůstává na pozici hlavního kouče mladšího dorostu.

Staršího dorostu se nedotkly vůbec žádné změny (ročníky 1997 a 1996). Nadále je hlavním trenérem Jiří Žůrek a asistentem Jan Zlatohlávek.

Juniorku (1995 – 1993) povede  Milanem Antoš a na místě asistenta vystřídal Martina Rouska Jiří Nikl. 

U mužů (1992 a starší) se žádná změna neudála a nadále zůstává trenérem Jan Doutnáč, který by rád spolu se svými svěřenci okupoval první příčku příštího ročníku KPPM.

Letci jako jedni z mála z celé republiky mohou během suché přípravy využívat ledové plochy, a tak je pro Letce letní příprava mnohem více zajímavá a rozmanitá a v neposlední řadě i zábavná.
Všem hráčům a trenérům přejeme do nové sezóny jen to nejlepší a do suché přípravy ať kluci pořádně makají, jelikož to v hlavní části sezóny přinese kýžené ovoce (= dobré výsledky).

Čtěte také

Podcast hokej zblízka