Klub
čtvrtek 18. dubna 2024

Puky pomáhají Letcům

Běžela v této sezoně. Kampaň společnosti Kaufland, Českého svazu ledního hokeje a automobilky Škoda Audo přinesla podporu desítkám lokálních klubů po celé republice. Možná jste akci s chytlavým názvem „Puky pomáhají“ zaregistrovali, o cenách rozhodovali totiž zákazníci prodejen tohoto známého řetězce po celé republice. Letci i díky vám uspěli, skončili v anketě druzí a převzali šek na 50 tisíc korun.

Kampaň Puky pomáhají, kterou připravila společnost Kaufland ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje a automobilkou Škoda Auto, rozdělovala mezi více než 80 lokálních klubů po celé České republice ceny za 10 milionů korun. Kromě peněz na mzdy trenérů mládeže či vybavení pro malé hokejisty ale kluby získaly ještě jeden cenný bonus – pozornost zákazníků prodejen Kaufland, kteří o podpoře pro kluby hlasovali. O možnosti hrát hokej v blízkosti svého bydliště nebo na něj dát svoje děti, se tak dozvěděli i lidé z řad nehokejové veřejnosti.

Zákazníci ve všech prodejnách Kaufland při každém nákupu za 300 korun obdrželi jeden puk, který mohli vhodit do tubusů za pokladnami a hlasovat tak pro vybraný klub v daném regionu. Pro účely kampaně bude Česká republika rozdělena do 27 soutěžních oblastí. V každé z nich se o přízeň zákazníků utkalo 4-6 klubů.

Letci se umístnili ve své lokalitě na krásném druhém místě, obdrželi tak poukaz na hokejové vybavení pro mládežnické kategorie ve výši 50 tisíc. Šek si byli převzít v nejbližší prodejně Kaufland.

„Je to skvělá myšlenka a nápad, jak podpořit regionální kluby. Vážíme si toho, že jsme skončili druzí a děkujeme všem, kteří nás pukem podpořili. I předávání šeku byla pro kluky nová zkušenost,“ komentoval šéftrenér základny Ladislav Kadaně, který na akci byl společně s malými Letci.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka