Mládež
pondělí 19. února 2024

Po kanonádě to nejtěžší

Mládežnická sezóna je stále v plném proudu a mladí Letci týden co týden sbírají cenná vítězství. Během víkendového programu zazářila letňanská pátá třída, jejíž brankostroj se ve Vlašimi zastavil na čísle dvacet. Alespoň jednou slavily také všechny ostatní kategorie, od juniorů po čtvrťáky.

Páťákům to v sezóně lepí, ovšem ve Vlašimi sehráli do velké míry unikátní duel. Přece jen dvacet gólů se nenastřílí každý den. „Byl to pro nás takový klidný zápas. Všechno se dařilo, jak mělo,“ usmívá se hlavní trenér Martin Rousek.

Euforii však trochu brzdí. „Měli jsme teď dva papírově nejslabší soupeře, ty nejsilnější máme teprve před sebou,“ vzhlíží k následujícím týdnům, kdy se rozhodne o osudu sezóny.

V ní si Rouskovi svěřenci vedou fantasticky a bojují o úplné čelo. „Jsem velmi spokojený s tím, jak kluci celou sezónu pracují,“ chválí. „Prohráli jsme v soutěži jen třikrát a z toho dvakrát to bylo po menších experimentech se sestavou,“ vysvětluje.

Úspěchy sbírali Letci i v dalších kategoriích. Alespoň jednou slavily všechny týmy, které se dostaly do akce. Od juniorů po čtvrťáky.

Výsledky všech zápasů

  • Junioři
    Pátek Karlovy Vary "B" – Letňany 4:3sn
    Neděle Letňany – Litoměřice 7:3
  • Dorost
    Sobota Letňany – Náchod 1:3
    Neděle Letňany – Vrchlabí 6:2
  • 9. třída
    Sobota Kobra Praha – Letňany 8:3
    Neděle Letňany – Příbram 6:4
  • 8. třída
    Sobota Říčany – Letňany 1:6
    Neděle Letňany – Liberec 9:2
  • 5. třída
    Sobota Vlašim – Letňany 4:20
  • 4. třída
    Neděle Benátky nad Jizerou – Letňany 7:12

Čtěte také

Podcast hokej zblízka