Anketa
středa 07. února 2024

Letec ledna: Adam Janda

Letcem měsíce ledna se stal vůbec nejmladší ze všech kandidátů. Fanfáry zní pro čtvrťáka Adama Jandu, který udělal velký progres, navíc chodí na každý trénink a je extrémně pracovitý! Jako vždy byla konkurence nabitá, druhé místo obsadil osmák Patrik Martínek a třetí místo bral Miroslav Kopřiva ze sedmičky.

Trenéři od čtvrté třídy do dorostu poprvé v roce 2024 nominovali a hlasovali pro nejlepší hráče měsíce. Co rozhoduje? Roli hraje samozřejmě individuální herní projev, ale neméně důležitá je také pracovitost, týmovost na ledě i mimo něj, docházka, charakter, případně chování uvnitř týmu.

V lednu bojovala o první trojku řada šikovných Letců od čtvrté třídy do dorostu. A právě nejmladší z nominovaných nakonec bere první místo.

To patří ADAMU JANDOVI. Trenéři o něm mluví jako o velmi pracovitém hráči, který se chce zlepšovat. Má poctivou docházku, nechybí na každém tréninku a zároveň udělal velký posun vpřed. Stal se tahounem své kategorie.

Druhé místo obsadil osmák PATRIK MARTÍNEK. Jde o poctivého hokejistu, kapitána, který je příkladem. Zvládá roli jak v útoku, tak obraně, navíc se každým utkáním i cvičením zlepšuje. Pracuje na sobě, zlepšit by chtěl střelbu a zakončení.

Třetí místo letí do sedmičky za MIROSLAVEM KOPŘIVOU. Vrátil se po nemoci, podával velmi slušné výkony. Dobře bruslí, hraje celoplošný hokej. Trenéři si cenili vzestupné tendenci jeho výkonů i motivace.

Na top trojku opět čekají parádní ceny. Obdrží poukazy na thajské masáže v proseckém Thaipro, vouchery na Mercuria Laser Game a v neposlední řadě klubovou klíčenkou. Velkou novinkou je krásná originální trofej s klubovým motivem pro každého vítěze ankety.


FINALISTÉ RUBRIKY LETEC MĚSÍCE LEDNA

1. místo: Adam Janda (4. třída)
Nominace Ladislava Kadaněho: „Zaslouží si nominaci v prvních třech místech. Udělal velký progres, chodí na každý trénink a je strašně pracovitý. Je takovým naším tahounem čtvrté třídy.“

2. místo: Patrik Martínek (8. třída)
Nominace Martina Rouska: „Poctivý hráč na trénincích i v zápasech. Je kapitán a jde příkladem. Zvládne hrát v útoku i obraně, každým zápasem a cvičením se zlepšuje, pracuje na sobě. Snaží se vylepšit hlavně střelbu a zakončení.“

3. místo: Miroslav Kopřiva (7. třída)
Nominace Ladislava Kadaněho: „Vrátil se po nemoci a podává velmi slušné výkony. Dobře bruslí, hraje celoplošný hokej. Rád bych ho nominoval, protože se jeho výkon zvedá.“

KOMPLETNÍ SEZNAM NOMINACÍ ZA LEDEN

4. třída: Adam Janda
5. třída: Samuel Kolář
6. třída: Oliver Kroh
7. třída Miroslav Kopřiva
8. třída: Patrik Martínek
9. třída: Miroslav Čechmánek
Dorost: Marek Fagoš

Čtěte také

Podcast hokej zblízka