Anketa
úterý 12. prosince 2023

Letec listopadu: Sebastian Honzíček

Je to tu, známe jméno třetího Letce měsíce aktuální sezony. Hráčem listopadu se stává šesťák Sebastian Honzíček. Individuální ocenění si vysloužil za konstantně nadstandardní výkony a poctivost, výrazně se tak podílel na úspěších celého týmu. On i jeho ocenění spoluhráči z dalších kategorií se opět mohou těšit na zajímavé ceny od proseckého Thaipro i Mercuria Laser Game. Druhý skončil osmák Ivan Andrushchenko a třetí je deváťák Matvii Skrebela.

Trenéři od čtvrté třídy do dorostu znovu nominovali nejlepší hráče za uplynulý měsíc, a i tentokrát byla konkurence obrovská. Co rozhoduje? Výkony v zápasech, píle a pracovitost na trénincích, charakter nebo třeba také pravidelná docházka do hangáru.

Na Letce měsíce opět čekají parádní ceny. První trojka se může pyšnit poukazy na thajské masáže v proseckém Thaipro, vouchery na Mercuria Laser Game a v neposlední řadě také klubovou klíčenkou. Velkou novinkou je překvapení pro každého vítěze ankety v podobě krásné originální trofeje s klubovým motivem!

Letcem listopadu se stal polař SEBASTIAN HONZÍČEK. Zdobí ho mimo jiné obrovská píle na trénincích a bojovnost v zápasech, kdy nic nevypustí. A také díky tomu sbírá nejen kanadské body, ale především posouvá svoji vlastní výkonnost, díky čemuž se z něj stává velmi platný hráč.

Druhé místo bere osmák IVAN ANDRUSHCHENKO, kterého zdobí od začátku sezony vysoká výkonnost bez výraznějších výkyvů. Zapracovat ještě musí na koncovce, vše ale vynahrazuje parádními pasy do gólových šancí na spoluhráče. Platí za hráče s obrovským přehledem o veškerém dění na ledě.

Třetí místo obsadil deváťák MATVII SKREBELA. Čtrnáctiletý Letec má skvělé fyzické předpoklady, má tvrdou střelu a dobře bruslí. A v listopadu k tomu přidal i více práce pro tým, což se pozitivně projevu na něm samotném i celé jeho formaci. Opakovaně patřil mezi klíčové hráče v zápasech svého týmu.

Vyhlašování hráčů měsíce probíhá od září do března, pak anketa vyvrcholí velkým finále v podobě vyhlašovaní Letce sezony. Jedinou změnou oproti předchozím ročníkům bude způsob utváření závěrečné nominace, tentokrát nemají Letci měsíce místo jisté, jednotlivé realizační týmy nominují hráče po sezoně znovu.


FINALISTÉ RUBRIKY LETEC MĚSÍCE LISTOPADU

1. místo: Sebastian Honzíček (6. třída)
Nominace Jana Mišnera: „Od začátku sezony pilně pracuje, a to jak na tréninku, tak v zápasech. Dělá to, co po něm chceme, a vyplácí se mu to. Vše dělá naplno, stal se z něj velmi platný hráč.“

2. místo: Ivan Andrushchenko (8. třída)
Nominace Martina Rouska: „Od začátku sezóny podává nejstabilnější výkony bez větších výkyvů. Možná by ještě trochu více potřeboval využívat šance, které si vypracuje, ale jinak má fantastický přehled a své spoluhráče zásobuje nádhernými pasy.“

3. místo: Matvii Skrebela (9. třída)
Nominace Jakuba Kaprála: „Matvii má vysoký potenciál a velmi dobré fyzické předpoklady. Zdobí ho perfektní bruslení a střela. V posledním měsíci začal více pracovat pro tým a projevilo se to jak v jeho hře, tak ve hře jeho formace. V několika utkáních patřil ke klíčovým postavám našeho mužstva.“

SEZNAM NOMINACÍ ZA LISTOPAD

4. třída: Daniel Bílek
5. třída: Jaroslav Surkov
6. třída: Sebastian Honzíček
7. třída: Petr Studený
8. třída: Ivan Andrushchenko
9. třída: Matvii Skrebela
Dorost: Marek Fagoš

Čtěte také

Podcast hokej zblízka