Mládež
úterý 10. října 2023

Letci na vítězné vlně

Mimořádně úspěšný víkend mají za sebou letňanské mládežnické kategorie. Všechny, které se dostaly do akce, totiž slavily vítězství, v některých případech i několikanásobné. Trenér Ladislav Kadaně tak ze sebe mohl sypat jen slova chvály. A to nejen na adresu svých sedmáků, jež v úvodu sezóny zdobí samé výhry.

Mistrovská utkání sedmých tříd si přitom před letošní sezónou prošla určitými změnami. „Hrajeme tento rok trošku jiným systémem než v minulých letech. Potkáváme se s týmy, které hrají dvouročníkové soutěže,“ vysvětloval trenér Ladislav Kadaně. Někdy se tak mísí starší spoluhráči s těmi mladšími. „Je to o něco silovější, ale zase ne tak hokejové,“ sdílel postřehy kouč.

Na začátku soutěže je Kadaněho družina v dobrém rozmaru, víkendové výhry nad Benátkami a Neratovicemi jsou tím nejlepším možným důkazem. „Neratovice jsou asi náš největší soupeř ve skupině. Ten zápas byl prostě úžasný,“ rozplýval se lodivod sedmáků po výsledku 8:6.

„Zatím to jde dobře. Máme tři výhry ze tří zápasů a budeme to chtít potvrdit i proti Slanému,“ vyhlíží Kadaně příštího soka. Kromě toho mu velkou radost dělají i výkony dalších letňanských kategorií. „Celá mládež se veze na dobré vlně, sbíráme výhry v mnoha soutěžích a navazujeme na dobrou práci ze srpna.“

Nic nedokáže slova letňanského trenéra zdokumentovat lépe než víkendové vítězné zářezy mladých Letců. Slavily všechny letňanské týmy, které se o víkendu dostaly do akce.


Výsledky všech zápasů

  • Junioři
    Neděle Letňany – Poděbrady 9:2
  • Dorost
    Sobota Letňany – Smíchov 8:2
    Neděle
    Škoda Plzeň "B" – Letňany 2:3
  • 9. třída
    Neděle Letňany – Slaný 7:6
  • 8. třída
    Sobota
    Mladá Boleslav – Letňany 3:9
  • 7. třída
    Sobota Letňany – Benátky nad Jizerou 5:1
    Neděle Letňany – Neratovice 8:6
  • 6. třída
    Sobota Mladá Boleslav – Letňany 5:8
  • 5. třída
    Sobota Velké Popovice – Letňany 3:18
  • 4. třída
    Sobota Letňany – Slavia 4:3
    Sobota
    Kobra – Letňany "A" 6:13
    Sobota Smíchov – Letňany "A" 13:15
    Sobota Kobra – Letňany "B" 7:13
    Sobota Kralupy nad Vltavou – Letňany "B" 21:2

Čtěte také

Podcast hokej zblízka