A-tým
sobota 23. září 2023

Vzlet s novými dresy

Připravte se na vzlet. Tohle jsou naše nové dresy! Žižkovský vysílač, Tančící dům nebo Pražský hrad. Letci budou od stávající sezony 2023/24 brázdit ledy II. ligy ve speciálních trikotech s panoramatem hlavního města. „Vizuální podoba má hned řadu symbolik,“ upozorňuje marketingový ředitel Letců Ondřej Poul. Co na domácí i venkovní sadu říkáte?

Už tradiční spojení barev maroon s bílou rozhodně nikam nemizí, naopak. Na leteckých uniformách, které poprvé zažijí ostrý zápas už v sobotu proti Chomutovu, se rukávy barevně prolínají a doplňují. Na obou sadách naleznete odstíny, které jsou pro klub signifikantní.

A co celková vizuální podoba?

„Chtěli jsme, aby se fanoušci mohli zase o něco víc identifikovat s klubem a také městem, ve kterém působíme. Jsme hrdí na to, že pocházíme z Prahy,“ prozrazuje letňanský marketingový ředitel a dodává: „Dresy ukrývají i spoustu dalších detailů, které tvoří kompletní mozaiku.“

Na mysli má třeba pruh kolem krku, které nese motto #litamevtomspolu, nebo speciálně podbarvenou jmenovku na zádech. Ta by měla pomoct divákům i novinářům s identifikací hráčů na ledě. Hlavní prvky jsou každopádně jiné a zaujmou na první pohled.

Hlavní roli hraje velké klubové logo uprostřed přední strany a také silueta Prahy a jejích dominant. Nechybí Petřínská věž, Pražský hrad, Tančící dům, nebo třeba známé věže kostela Matky Boží před Týnem.

Jak se vám líbí?

Čtěte také

Podcast hokej zblízka