Hokej Zblízka
úterý 05. prosince 2023

Podcast s Lukášem Rouskem

Sezona se pomalu blíží do své poloviny a už teď přinesla řadu příběhů. I proto jsme si pár z nich pro vás připravili v lehce upravené edici tradičního podcastu HOKEJ ZBLÍZKA, která nese podtitul S HOSTEM. Jako prvního jsme pozvali k mikrofonu rovnou hráče NHL! Odchovanec Lukáš Rousek brázdí zámořské ledy v dresu Buffala, během úvodní epizody mluvil ale i o dospívání, tátovi Martinovi a v neposlední řadě čekání na šanci u Sabres. Tohle si musíte dát. Premiérový díl už je už teď na platformách Spotify a Apple Podcasts.

Patří k nejznámějším odchovancům. Stal se teprve druhým Letcem v historii, který kdy vjel na led NHL. Řeč je o Lukáši Rouskovi, 24letém rodákovi z Ostrova nad Ohří, který prošel v Letňanech celým mládežnickým systémem od přípravy až po juniory.

V povídání z předsezonního období se Rousek, který na jaře podepsal novou dvouletou smlouvu s Buffalem Sabres, vrací do svého dětství, popisuje vždy zajímavý vztah syna hráče s otcem trenérem (navíc taktéž dříve špičkovým hokejistou) a samozřejmě nemůže chybět téma NHL.

„Vytírali se mnou jako kdybych byl reklama na led," směje se třeba při pohledu na svoje začátky v zámoří. Jak se tam zabydlel, za co utratil své první vydělané dolary, jak se mu líbí v Buffalu, potažmo Rochesteru a jaká byla jeho premiéra v nejslavnější hokejové lize světa?

To vše i více v nové epizodě podcastové série HOKEJ ZBLÍZKA S HOSTEM, kterou už teď naleznete na platformách Spotify a Apple Music.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka