Pozvánka
sobota 20. května 2023

Sportovní den bude 3. 6.

Před pár lety vznikla nová myšlenka, z níž se postupně stala hezká tradice: klub i letos v červnu uspořádá Letňanský sportovní den pro malé Letce, jejich sourozence a rodinné příslušníky. Celodenní akce v přátelské atmosféře proběhne v sobotu 3. června na sportovišti Fryčovická uprostřed letňanského sídliště. Zváni jsou všichni členové klubu od kurzu bruslení až po 9. třídu.

„Je nám potěšením, že můžeme všechny znovu po roce pozvat na tuhle oblíbenou akci,“ zve trenér Ladislav Kadaně, jeden z otců celé myšlenky. Smyslem akce je strávit společné odpoledne plné sportovních aktivit, ale i bohatého doprovodného programu.

Jak už se stalo v minulosti zvykem, nebude chybět hudební stage s DJem, grilovací zóna s dalším občerstvením i ukázka kulinářských výtvorů, jež maminky přinášejí k degustaci z tajemství své kuchyně.

„Napečte a navařte, doneste cokoliv, co umíte. Hlavně si ale přineste skvělou náladu a úsměv,“ těší se Kadaně.

„Co se týče samotné letecké olympiády, bude znovu zaměřena na rychlost, obratnost i šikovnost. Děti i dospělí se budou moci měřit mezi sebou v jiných sportovních odvětvích, než je lední hokej,“ přibližuje kouč.


KDY: sobota 3. 6. 2023 od 13 do 19 hodin

KDE: sportoviště Fryčovická v sídlišti, kde probíhají tréninky suché přípravy

KDO: všechny kategorie od kurzu bruslení po 9. třídu (hráči, sourozenci, rodiče, prarodiče)



S sebou si stačí vzít sportovní oblečení, láhev s pitím a především dobrou náladu. Připravena bude nabídka nápojů všeho druhu i občerstvení.

Novinkou celé akce bude přítomnost kondiční trenérky Lenky Kro, která povede vzdělávací seminář pro děti a jejich rodiče. „Dozvíte se, co s dětmi během přípravy děláme a k čemu je to dobré. A také co s nimi můžete sami cvičit doma,“ prozradil Kadaně.

Seminář je naplánován na 15. hodinu a bude trvat zhruba 45 minut.

Celá akce je pro všechny zúčastněné zdarma. „Potřebujeme jediné: aby každý potvrdil svou účast trenérům ve svých skupinách aplikace WhatsApp. Rádi bychom měli alespoň trošku představu, kolik lidí se nakonec akce zúčastní,“ uzavírá Ladislav Kadaně.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka