Aktuality
sobota 15. dubna 2023

Finále se slevou na merch

Hokejová oslava a obří slevy klubového merchandisingu. Letňany se těší na vrchol sezony, finále II. ligy mezi Letci a znojemskými Orly se přesouvá do Prahy. Ice Arena v neděli hostí třetí zápas, hned o den později i čtvrtý. A áčko bude potřebovat co největší podporu. Přijďte v obou dnech s dostatečným předstihem, očekává se plná kapacita hlediště.

I proto, že si tábor soupeře rezervoval dvě stovky vstupenek na každé utkání. Znojmo prahne po postupu do Chance ligy, Letňanští jim budou chtít tento plán překazit. V sérii ztrácí 0:2 na zápasy. A pro uchování naděje potřebují nutně vyhrát.

Ceny vstupenek na finálové zápasy budou v den utkání k dostání na recepci Ice Areny, a to za 200 Kč pro dospělé a 50 Kč pro děti do 15 let. Do prodeje půjde jak v neděli, tak v pondělí celkem 550 vstupenek. Klub očekává plný dům.

U vchodu do haly tentokrát bude pro fanoušky nachystán jeden příjemný bonus navíc: stánek s klubovým merchem, který v rámci totálního sezonního výprodeje nabídne maximální slevy.

„Chceme i tímto způsobem všem příznivcům Letňan poděkovat za vydařenou sezonu,“ tvrdí generální manažer Tomáš Divíšek. „Věřím, že jsme organizací, za kterou se žádný Letec nemusí stydět a bude hrdě nosit věci s klubovým logem a nápisem.“

Například tričko pořídíte za dvě stovky. Mikina na zip, jež dříve stála přes dva tisíce korun, bude nyní k dostání za méně než polovinu - stejně jako třeba bavlněná mikina s původní cenou kolem 1200 Kč. Nabídku merche najdete i ZDE.

Finálové utkání startuje v neděli od 18.45, den nato pak v 18.00.

Jaké slevy na vás například čekají

Všechna trička: 200,-
Mikina HC Letci Letňany: 600,-
Mikina na zip: 900,-
Gymvak: 200,-
Taštička HC Letci: 350,-
Hrneček: 100,-

Čtěte také

Podcast hokej zblízka