Fanshop
sobota 25. února 2023

Velké slevy na merch

Ukaž, komu fandíš! A teď navíc za parádní ceny. Ve fanshopu právě probíhá kampaň s velkou slevovou akcí na všechno oblečení, pořídit si ho můžete se skvělou 30% slevou. A pozor, to stejné platí také pro dres, na nějž je možné si nechat udělat vlastní číslo a jméno. Neváhejte a ohákněte se ještě před play off A-týmu do stejných barev, jako nosí hráči na ledě.

„Blíží se play off. Fandům jsme chtěli dát jedinečnou možnost dokoupit si oblečení před vyřazovací fází tak, aby ladili s kluky na ledě," říká marketingový ředitel klubu Ondřej Poul. Letcům zbývají do konce nadstavbové části Západ poslední dva zápasy, pak vyrazí z prvního místa tabulky do boje o vše.

Ve fanshopu je možné zakoupit po limitovanou dobu produkty s parádní 30% slevou. Ta se vztahuje na všechno oblečení, a to včetně dresů, které jsou k dostání v maroon a bílé barvě. Přímo na zápasové trikoty si můžete nechat udělat vlastní jméno a číslo, oboje jen stačí napsat do modifikátoru při objednávání produktů.

Kampaň rozhodně není zaměřená jen pro fanoušky A-týmu, ale všech věkových kategorií klubu. Najdete v ní bohatý výběr pro hráče, rodiče i fanoušky v pánské i dámské kolekci.

Tak vzhůru do fanshopu!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka