Fanshop
čtvrtek 15. prosince 2022

Speciální vánoční výprodej

Ježíšek klepe na dveře a Vánoce se každým dnem blíží! Už máte vyřešeny všechny dárky? Na klubovém fanshopu nyní odstartoval „last minute“ velký výprodej, jehož součástí jsou speciální produkty i z limitované edice 20 LET KLUBU. Neváhejte a doleťte si pro své oblíbené předměty, nabídka je omezena počtem kusů. Speciální design potěší každého Letce, věříme, že si vyberete. A ceny? Ty jsou v pořádně nízké letové hladině.

SPECIÁLNÍ EDICE VE FANSHOPU

„Chtěli jsme dát Letcům ještě před Vánoci možnost koupit si něco speciálního a vzpomenout si, třeba při bilancování roku, na oslavy 20 let od založení klubu, které letos proběhly," komentuje limitovanou edici marketingový ředitel Ondřej Poul. Sortiment máte možnost přitom zakoupit za parádní ceny, vánoční výprodej je zkrátka v Letňanech se vším všudy.

Zboží si můžete objednat a posléze vyzvednout v Ice Areně ještě před vánočními svátky. Na fanshopu Letců máte možnost zaplatit zboží pouze bankovním převodem. Pozor, do pátku 23. 12. budou k vydání pouze ty objednávky, které uskutečníte do středy 21. 12. Všechny pozdější už pod stromeček nedorazí.

Objednávejte v sekci NOVINKY, dokud je čas. Jak již bylo avizováno, edice je limitovaná.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka