Nábor
pondělí 03. října 2022

Hledá se fanklub. S benefity!

Helma, rukavice, hluboký nádech a výdech. Dokážete si představit ten pocit, když vejdete poprvé do hangáru? Možná si dáte něco k jídlu i pití a pak už hledáte svůj kokpit, abyste mohli podpořit svou oblíbenou letku z áčka. Je čas zabrat, Letci vás potřebují a nabízí také spoustu výhod. Právě probíhá nábor do nově vznikajícího letňanského fanklubu, tak neváhejte a přidejte se. Co je k tomu potřeba?

Klub s moderní identitou, krátkou, ale zato úspěšnou historií, i s velkými ambicemi do budoucna. Letci odstartovali do základní část II. ligy bezchybně, teď vás potřebují v hangáru.

Bydlíte v Letňanech? Můžete chodit na hokej kousek od domova. Baví vás sledovat, kam až letňanská cesta vede? Není problém projet třeba celou Prahu a přiblížit se metrem až na konečnou „céčka“. Dobrá dopravní obslužnost i atraktivní podívaná jsou právě ty důvody, proč se poprvé zajet podívat do hangáru. Počítá se jen jedno: pomoct A-týmu v probíjení se tabulkou co nejvýš.

Jak na to?

Stačí se přidat do nově vznikajícího fanklubu, budete součástí letky a vstupy na zápasy dostanete za zvýhodněnou slevu. K tomu vyfasujete ještě slevu do fanshopu a vlajky, bubny i šály zdarma. Má to jen jedinou podmínku: musí vám být víc než 15 let a musíte pořádně fandit! Pro přihlášení nás kontaktujte na adrese: vitezslav.cermak@iprofile.cz nebo na telefonním čísle +420 777 029 822.



CO OČEKÁVÁME

  • aktivní podporování mužstva na domácích i venkovních zápasech

CO NABÍZÍME

  • vstupy na zápasy za zvýhodněnou cenu
  • sleva ve fanshopu 15 %
  • vlajky, bubny, šály zdarma

Vytvořte s námi tradici.

Letci už na vás čekají.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka