Novinky
pondělí 19. září 2022

Letci na živém streamu

Stalo se vám někdy, že jste nemohli dorazit na zápas, který jste chtěli vidět? Koho by to nemrzelo... Teď už ale nemusí! Na platformě CzechicehockeyTV najdete streamy duelů A-týmu, ale i letecké mládeže. Díky mobilní aplikaci je můžete sledovat opravdu kdekoliv, ať už z pohodlí domova nebo třeba na cestách. Všechny duely si navíc můžete pustit také v archivu ze záznamu.

Na dvou místech najednou být nelze. Ale co kdyby to šlo? Streamovací služba CzechicehockeyTV nabízí přenosy zápasů od žáků po dospělé kategorie, navíc různých klubů. To znamená, že kromě Letců můžete sledovat také své další oblíbence.

V jedné chvíli si tak můžete pustit například zápas letňanského dorostu a sem tam přepnout na juniorskou extraligu. Nabídka je široká. Od živých přenosů kamer z různých arén po celé republice až po záznamy již dohraných soubojů.

Streamovací služba Czechicehockey.tv

Utkání všech kategorií tak máte na dosah ruky. Doslova. Je možné si totiž také stáhnout speciální mobilní aplikaci, která je dostupná na iOS i Androidu. Samotná appka nestojí nic, přístup k vysílání si můžete koupit v rámci měsíčního předplatného za 320 korun, nebo ve zvýhodněné nabídce 1990 korun za celou sezonu. Jen nezapomeňte zaškrtnout Letňany jako svůj oblíbený klub.

Přípojte se a buďte s Letci vždy a všude. Lítáme v tom spolu!

Více informací i odpovědi na nejčastější dotazy najdete na stránkách Czechicehockey.tv.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka