20 let klubu
čtvrtek 15. září 2022

Aukce hvězd vrcholí

Boj o vzácné artefakty se blíží do finiše. V aukci hraných dresů z oslav 20 let klubu můžete přihazovat do pondělí 19. září (20:00), pak trikoty Davida Pastrňáka, Jakuba Vrány i dalších hokejových současných a bývalých hvězd definitivně změní majitele. Zamícháte ještě v posledních dnech s vývojem? Některé z limitovaných dresů je navíc stále ještě možné získat za pořizovací cenu, tak se neváhejte zapojit!

Aukce dresů z oslav 20 let

Největší mela je o dresy Davida Pastrňáka a Jakuba Vrány, jejichž cena se vyšplhala přes čtyři tisíce korun. Spousta jedinečných artefaktů ale stále čeká na svůj první příhoz, za 999 korun mohou být vaše – tedy pokud vás nikdo nepřehodí – třeba dresy Matěje Blümela, Martina Hugo Haše, Jana Nováka nebo Tomáše Divíška s Ivanem Majeským. Můžete se ale samozřejmě pustit do boje o jakýkoliv z předmětů, čas ještě nevypršel.

AUKCE KONČÍ V PONDĚLÍ 19. ZÁŘÍ 2022 VE 20:00.

Přihození těsně před koncem termínu ovšem způsobí, že se může dražba o pár minut natáhnout tak, aby měli ostatní zájemci ještě šanci reagovat.

Nezapomeňte, že veškeré předměty v nabídce jsou podepsané hráčem, jemuž daný dres patří. A to včetně nehraných variant s těmi, kteří se na poslední chvíli omluvili.

Dražbu naleznete na tomto odkaze. Výtěžek poputuje na podporu mládeže klubu.

Odnesete si dres, po kterém toužíte?

Čtěte také

Podcast hokej zblízka