20 let klubu
středa 07. září 2022

Aukce hvězd je zahájena

Taková možnost už se možná nebude nikdy opakovat. Letci se vám rozhodli nabídnout ještě jednu vzpomínku na parádní oslavy 20 let klubu, zapojit se totiž můžete do dražby o podepsané dresy všech účastníků srpnové exhibice! Domů je tak možné odnést si třeba netradiční hraný letňanský dres Davida Pastrňáka, Jakuba Voráčka a dalších hvězd NHL, nebo domácí retro trikot odchovance Jakuba Vrány. Všechny artefakty na aukci (včetně těch nehraných) jsou podepsané.

Aukce dresů z oslav 20 let

Pravidla hry jsou jednoduchá. Vyvolávací částka činí 999 korun, přihazuje se jako na klasické dražbě. Pokud vás nikdo do konce aukce nepřekoná, dres je váš. Přihodit můžete minimálně 50 korun, poslat ale do víru dění můžete i víc, pokud chcete ostatní zájemce odradit.

AUKCE KONČÍ V PONDĚLÍ 19. ZÁŘÍ 2022 VE 20:00.

Přihození těsně před koncem termínu ovšem způsobí, že se může dražba o pár minut natáhnout tak, aby měli ostatní zájemci ještě šanci reagovat.

A co je v nabídce? Všechno. Třeba netradiční letňanský hraný dres Davida Pastrňáka, Jakuba Voráčka, Vítka Vaněčka, Filipa Zadiny, Matěje Blümela, Jana Rutty, Davida Výborného, Jana Hlaváče a dalších. Do aukce míří také dresy letňanských odchovanců v čele s Jakubem Vránou nebo Lukášem Rouskem. V dražbě najdete rovněž trikoty generálního manažera klubu Tomáše Divíška i šéftrenéra Jaroslava Nedvěda.

To ještě není všechno.

Veškeré předměty v nabídce jsou totiž podepsané hráčem, jemuž daný dres patří. A to včetně nehraných variant s těmi, kteří se na poslední chvíli omluvili. „Chtěli jsme fanouškům zprostředkovat možnost odnést si domů vzpomínku na oslavy. V aukci jsou opravdu cenné a jedinečné hokejové artefakty, které již nikdy nebudou vyrobeny. Jde tedy o limitovanou sérii," říká letňanský marketingový ředitel Ondřej Poul. Dražbu naleznete na tomto odkaze. Výtěžek poputuje na podporu mládeže klubu.

Odnesete si dres, po kterém toužíte? Hurá do toho!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka