20 let klubu
pátek 19. srpna 2022

Sobotní program začíná ve 12:00

Letňanská akce roku je tady! Našlapaný sobotní program startuje už ve 12.00, kdy se příchozím fanouškům otevře fanzóna před arénou pro děti i dospělé. Osvěžit se můžete také u stánku s občerstvením, kde bude připraveno příjemné posezení. Následuje autogramiáda, tombola a vyvrcholení dne v podobě hokejové exhibice. Přečtete si prosím - vzhledem k omezeným podmínkám v hale - organizační pokyny uvnitř článku.

Akce začíná v Letňanech od 12:00, kdy se otevře fanzóna před a vedle stadionu. Pro děti bude připravený bohatý program včetně speciálních soutěží, zorbingových koulí i třeba skákacího hradu, hokejové střelnice a lakrosového stanoviště. Dospělí zase mohou strávit poklidné sobotní odpoledne u stánku s občerstvením, kde bude připraveno příjemné posezení. Hudbu obstará známý DJ Uwa.

Následovat bude, rovněž ve fanzóně, od 13:30 autogramiáda čtyř letňanských odchovanců: Jakuba Vrány, Lukáše Rouska, Lukáše Paříka a Martina Hugo Haše. Upozorňujeme, že kapacita parkoviště v okolí haly je značně omezena, část parkoviště bude vyhrazena hráčům, zbytek je sice k dispozici, ale klub doporučuje v případě naplnění kapacity využít parkoviště OC Letňany, případně dojet na akci MHD.

Mezi 12:00 až 14:45 bude otevřen pouze vestibul haly, kde budou k dispozici toalety i občerstvení v bufetu. Dále můžete využít JB Sport, ve fitku bude otevřen bar s nápoji, samotné fitness centrum však bude otevřeno jen do 13:00. Restaurace pro veřejnost je celý den uzavřena. Stánky s občerstvením budou připraveny venku.

Uvnitř vestibulu naleznete také fanshop, kde si můžete zakoupit limitovanou sérii merche k 20 letům od založení klubu. Od 14:45 bude zavřen vestibul haly pro veřejnost, je tedy nutné se přesunout zpátky ven. Od 15:00 se aréna pro návštěvníky otevře oficiálně a dovnitř už se dostanou jen lidé s platnými vstupenkami. Na venkovní akci není nutné mít platný lístek. Vedlejší vstup pro držitele VIP vstupenek bude viditelně označen. V 15:15 začíná rozbruslení obou celků, na 15:45 je naplánován slavnostní ceremoniál.

Připomínáme, že od poledne až do první přestávky si můžete zakoupit lístečky do tomboly, kde půjde o pořádně zajímavé hokejové artefakty včetně podepsaných rukavic Tomáše Hertla, hokejky Martina Nečase i osobních předmětů Davida Pastrňáka, Jakuba Vrány, Jakuba Voráčka a dalších hokejových hvězd. Jeden lístek bude stát 50 korun, počet zakoupených útržků není limitován, ale v prodeji jich bude pouze 1200.

  • 12:00 Start zábavného programu pro děti ve fanzóně vedle arény
  • 13:30 Autogramiáda ve fanzóně (Jakub Vrána, Lukáš Rousek, Lukáš Pařík, Martin Hugo Haš)
  • 15:00 Otevření haly pro návštěvníky s platnými vstupenkami
  • 15:15 Rozbruslení týmů
  • 15:45 Začátek slavnostního ceremoniálu

Tak co, také už se nemůžete dočkat? Bude to sváteční!


Čtěte také

Podcast hokej zblízka