Pozvánka
neděle 29. května 2022

Letecké hry jsou tady

Můžete si vyzkoušet jiné sporty než hokej, poměřit síly s ostatními Letci a zároveň strávit parádní odpoledne s rodinou! To všechno totiž nabízí tradiční Letňanská olympiáda, která se potřetí v historii koná už následující sobotu 4. června od 13 do 19 hodin. Přijďte na sportoviště ve Fryčovické, kde mívá letka pravidelně suchou přípravu. Bude to jízda. Skoro nic s sebou nepotřebujete a můžete vzít třeba sourozence nebo rodiče. Soutěžit mohou kategorie od kurzu bruslení až po 9. třídu.

Pořádná kupa zábavy a pohyb k tomu. Tradiční Letňanský sportovní den se koná už v sobotu 4. června, a to mezi 13 a 19 hodinou. Přijít mohou všichni Letci od kurzu bruslení až po devítku, vzít si navíc s sebou mohou i sourozence a ostatní rodinné příslušníky. Dorazte si změřit rychlost, obratnost a šikovnost.

„Pamatuji si loňský rok, kde byla spousta lidí, a i když nám tehdy nepřálo počasí, všichni si to moc užili," říká Ladislav Kadaně, jeden z organizátorů akce a šéftrenér základny. „Letos je to třetí ročník, dá se říct, že tu budujeme tradici. Pojďme si zasportovat dohromady a v jiných odvětvích než je hokej. Čeká nás bohatý program, spousta sportovních disciplín, občerstvení a přátelská atmosféra pro děti i rodiče. Všichni jste zváni."

Akce proběhne na sportovišti Fryčovická, kde Letci mívají suchou přípravu. Zván je každý, je jen třeba dát dopředu vědět trenérské dvojici Ladislav Kadaně - Jan Mišner, zda se sportovního dne zúčastníte a v kolika lidech.

Co si vzít s sebou?

  • sportovní oblečení
  • láhev s pitím
  • sourozenci, rodina
  • napečeno, navařeno (Připravte cokoliv, co umíte skvěle!)
  • skvělou náladu a úsměv

Připraveno bude alko, nealko i něco na zub. Přijďte si užít parádní sobotu v letňanském provedení. Proč? Protože Letci v tom lítají spolu. A jsou jedna velká rodina.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka