Zábava
úterý 24. května 2022

Mimo kontrolu! Hra začíná

Rozhodněte o mně! Od úterního večera se můžete v průběhu 24 hodin na instagramovém účtu Letců těšit na speciální interaktivní hru. Svým hlasováním totiž budete moct ovlivnit den útočníka deváté třídy Davida Pojkara. S letňanským talentem zároveň projdete jeho obvyklou rutinou všedního pracovního dne, nikdy jste někomu z Letců nemohli být blíž. Připravte si palce, projekt začíná pilotním dílem.

Koncept je jednoduchý. Letec projde svým normálním denním režimem, jenže tentokrát se tak úplně nebude rozhodovat sám za sebe. Naopak, den mu můžete utvořit vy!

A to svým hlasováním na Instagramu, kde bude přibývat jedno storíčko za druhým. Nabízí se vám tím zajímavá možnost, jak se tuto středu 25. května podílet na letňanském životě jednoho z členů hokejového klubu.

Ovšem pozor! Začíná se už v úterý večer a má to své důvody. První dvě témata se totiž týkají brzkých ranních hodin, kdy hlavní aktér bude včas potřebovat výsledky z chystané ankety. Buďte proto připraveni a probuďte „Pojkyho" do nového dne s jasně danými úkoly.

Během středy bude na klubovém profilu zveřejněno několik rozhodnutí, které za Davida Pojkara uděláte právě vy. Pak už se stačí jen bavit, jak se vaše volby promítnou do reálií. Jednotlivé možnosti budou vítězit na základě většiny hlasů - a hlavní účinkující je bude muset dokumentovat jako důkaz, že vše dělá podle vašich představ.

„Zní to zajímavě a může to být dobrá zábava. Těším se, co na mě ostatní vymyslí. Už jen kvůli tomu, že jdu na řadu jako první," usmívá se šikovný Letec. Ten má zatím jen matnou představu, co se bude dít, a ano - je prvním odvážným. Rubrika totiž bude mít seriálový formát, takže se jí mohou postupně zúčastnit i další Letci.

Projekt je podobný prvnímu interaktivnímu filmu společnosti Netflix Black Mirror: Bandersnatch, v němž máte možnost v jednotlivých úsecích rozhodovat za hlavního představitele, podle čehož se pak odvíjí další děj. Tentokrát ale nejsme ve filmu.

Tak si to nenechte ujít. Hra začíná!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka