Pozvánka
úterý 26. dubna 2022

Nový kemp láká teenagery

Oba mají za sebou bohatou hokejovou kariéru. A oba své zkušenosti chtějí předat generaci současných teenagerů. Právě pod vedením Tomáše Divíška a Jaroslava Nedvěda proběhne v letňanské Ice Areně 1. ročník tréninkového projektu WING49 HOCKEY CAMP, který se netradičně zaměří na ročníky 2003 až 2007. Pětidenní porce drilu zahrnuje doprovodný program zacílený na komplexní rozvoj hráče. A na ledě si osobně zatrénuje i vycházející hvězda českého hokeje. Nechte se překvapit a podejte si přihlášku. Počet míst je omezen.

Věk mezi 15. a 19. rokem bývá pro rozvoj hráče klíčový, vždyť v tomhle období se nejen v hokeji rozhoduje o kariéře sportovce. Lidově řečeno: začíná se lámat chleba. Po republice do léta najdete spoustu hokejových kempů, které dětem nabízejí spektrum tréninkových možností. Pro hráče dorosteneckého a juniorského věku ale taková nabídka - alespoň v Praze a okolí - téměř neexistuje.

A to se odteď změní.

„WING49 HOCKEY CAMP se zaměří nejen na rozvoj dovedností podle jednotlivých postů, ale i na řešení nejčastějších hokejových situací,“ přibližuje Tomáš Divíšek, jenž zažil mimo jiné i angažmá v NHL. „Cílem letního kempu je hráče v určitých směrech posunout a hlavně připravit na přechod z 9. třídy do dorostu, i z juniorky do dospělého hokeje.“

V Letňanech tak v termínu od 18. 7. do 22. 7. 2022 proběhne pět dnů intenzivní přípravy zahrnující dvě tréninkové dávky denně na ledě i na suchu. Doplňkovým sportem se stane fotbal a lakros. Součástí od rána do večera nabitého programu bude například přednáška specialisty v oblasti zdravé výživy, modelový trénink s vyhlášeným kondičním trenérem, regenerace v bazénu nebo kompenzační a protahovací cviky pod dohledem trenérky. Bonusem jest ukázkový trénink na ledě v podání hokejisty působícího za oceánem. Absolventům kempu se tak naskytne možnost přímého srovnání.

Samozřejmostí je pravidelné občerstvení během dne včetně obědového menu. V případě zájmu je pro účastníky z delší dojezdové vzdálenosti možné zajistit i ubytování (za příplatek).

Hráčům se bude věnovat pečlivě složený realizační tým, jehož druhou hlavní tváří je Jaroslav Nedvěd. Hokejový světoběžník, jenž po trenérském angažmá v extraligové Spartě vede nyní A-tým Letňan, druholigový celek s postupovými ambicemi. I on má rozhodně co nabídnout.

Kemp bude v závěrečný den okořeněn soutěží v hokejových dovednostech o zajímavé ceny, které dodá společnost WING49, hlavní partner celého projektu.

Systém přihlášek už je spuštěn, a to do uzávěrky 15. 6. 2022. Chcete-li se kempu zúčastnit, stačí se zaregistrovat přes TENTO FORMULÁŘ.

Přihláška se stává platnou po uhrazení startovného v plné výši, které činí 7000 Kč. Pokyny pro uhrazení částky najdete níže.



TERMÍN KONÁNÍ

18. až 22. července 2022

MÍSTO KONÁNÍ

ICE ARENA Letňany
Tupolevova 669
Praha 9 - Letňany

CÍLOVÁ SKUPINA

ročníky 2003 až 2007

ZAMĚŘENÍ

- rozvoj dovedností podle jednotlivých postů
- speciální tréninky pro útočníky, obránce i gólmany
- správné řešení častých hokejových situací
- komplexní pohybový rozvoj mimo led
- péče o vlastní tělo a zdravý životní styl

PROGRAM

- 10 tréninkových jednotek na ledě
- 10 tréninkových jednotek mimo led
- fotbal a lakros
- workshop na téma zdravé výživy
- modelový trénink s kondičním specialistou
- kompenzační a protahovací cviky pod dohledem trenérky
- regenerace v plavecké hale
- soutěž ve střelbě, rychlosti bruslení a dovednostech
- společný team building v podobě laser game
- účast speciálního hosta přímo na ledě

STARTOVNÉ

- cena 7000 Kč
(V ceně není případné ubytování, které pořadatel může zajistit. Tento požadavek je však třeba uvést v emailu přihlášky.)

PODMÍNKY PLATBY

- startovné 7000 Kč zasílejte na účet 35-6392600247/0100
- jako variabilní symbol uveďte rodné číslo hráče
- po vyplnění přihlášky vám přijde faktura, kterou je potřeba uhradit do data splatnosti (jinak bude přihláška neplatná)
- do 15. 6. vám přijde email s podrobnými informacemi o kempu
- WING 49 CZ, z.s., Na Lukách 466, 541 01 Trutnov, IČ: 27019691

PŘIHLÁŠKY

Registrace probíhá přes formulář ZDE.

KONTAKT

Jaroslav Nedvěd (šéftrenér kempu)
email: jaroslav.nedved@icearena.cz
tel.: +420 604 303 033

Petra Bossanyi (organizační pracovník)
email: petra.bossanyi@seznam.cz

(Pro více informací volejte na uvedené telefonní číslo nebo piště na email.)

Čtěte také

Podcast hokej zblízka