A-tým
pondělí 28. března 2022

Rozhodující bitva je tu!

Tohle vám nesmí uniknout! V hangáru se schyluje k jednomu z nejdůležitějších soubojů v historii klubu, A-tým se totiž už v pondělí (28. března) od 18 hodin střetne s Dvorem Králové v rozhodujícím sedmém finále Severu o postup do skupiny o baráž. Budou potřeba každé hlasivky navíc! Přijďte Letcům fandit a pomoct jim k výhře, která by se zapsala do letňanských dějin.

Teď jde o všechno. Dosud velmi vyrovnaná finálová série skupiny Sever mezi Letňanami a Dvorem Králové vrcholí. V pondělí se v hangáru definitivně rozhodne, který z týmů si vybojuje účast v baráži o Chance ligu. Poraženému naopak skončí sezona.

Áčko ještě rozhodně dávat sbohem nechce, o vítězství se popere ze všech sil. Pondělní zápas tak slibuje dramatickou podívanou, kterou byste si neměli nechat ujít. Vaše podpora je pro hráče enormně důležitá. „Budeme vás v rozhodující bitvě potřebovat,“ říká útočník Adam Kellerstein. „Společně to zvládneme!“

Tak neváhejte, připravte si hlasivky a ukažte Letcům, že v tom doopravdy lítáme spolu. Klíčová informace: pondělí 28. března od 18 hodin v Ice Areně! Lístky jsou k prodeji přímo na místě.

Těšíme se na vás.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka