A-tým
úterý 22. března 2022

Pojďme zaplnit hangár!

Všichni na palubu, vzlétáme! A-tým se připravuje na jednu z nejdůležitějších bitev sezony, už ve čtvrtek (24. března) v 18 hodin vypukne v Letňanech klíčový duel o mečbol ve finále Severu. Nikdy nebyl lepší čas přijít (třeba i vůbec poprvé) Letce podpořit. Budou to potřebovat, série s Dvorem Králové je vyrovnaná – 2:2 na zápasy. Zkusíme společně zaplnit tribuny? Každý decibel se počítá.

Vítěz bere vše. Letci dokráčeli až těsně pod vrchol nejvyššího cíle – účasti v baráži o Chance ligu. Finálová série skupiny Sever s Dvorem Králové je vyrovnaná. Soupeř ji sice odstartoval lépe, A-tým však dokázal v posledních dvou zápasech vyválčit dvě výhry a vrátit se zpět do hry.

K dalšímu kroku bude potřeba i vaše podpora. Ukažte, že v tom lítáte společně s hráči a doražte ve čtvrtek do hangáru svoji partu podpořit. Nikdy nebyl lepší čas, na ledě se bude rozhodovat o mečbolu. „Co by mohlo přitáhnout fanoušky spíš než tenhle parádní vyrovnaný souboj o vítěze severní skupiny?“ říká útočník Vojtěch Kropáček.

V akci můžete vidět i dvojnásobného mistra světa Jana Hlaváče a bývalého reprezentačního gólmana Miroslava Kopřivu. „Každý hokejista má radost, když přijde víc lidí," ví Lukáš Kastner. Dodáte áčku tolik potřebnou energii do vrtulí? Buďte slyšet.

Ať hangár praská ve švech, místa máme pro všechny dost. Lístky jsou v prodeji na místě! Klíčové datum: čtvrtek 24. března od 18 hodin!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka