pátek 14. září 2012

Pátá třída s trenérem Zlatohlávkem ZLATÁ

Ve dnech 6.9. – 9.9. se naše pátá třída zúčastnila turnaje s názvem ZAHAJOVACÍ TURNAJ SEZÓNY 2012/2013, který se konal v České Lípě a kterého se zúčastnilo celkem osm týmů z České republiky. Naši kluci si však s těžkou konkurencí dokázali poradit a to, co se nepovedlo víkend předtím, se podařilo a dokázali zvítězit!

Kluci dokázali to, co se jim na turnaji v Brně nepodařilo, a během celého turnaje si nepřipsali jedinou porážku a s impozantním skóre 52:7 vybojovali zlato. Při předávání cen se Letci mohli radovat ještě jednou, a to zejména Václav Adamec, který byl vyhlášen nejlepším útočníkem celého turnaje.

Turnaje se zúčastnily tyto týmy: HC ČESKÁ LÍPA, HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE, HC MOUTFIELD ČESKÉ BUDĚJOVICE, HC LETŇANY, HC KRKONOŠE, SC KOLÍN, CZHS TEAM a SEVER.

Tento turnaj však nebyl pouze o hokejových zápasech, ale byla zde i velká řada doprovodného programu. Týmy se zúčastnili dovednostních soutěží (štafeta, slalom, přesnost střely, tvrdost střely), závodů v plavání, nebo například turnaje ve vybíjené. Naši „páťáci“ vítězili i zde, a ne jednou. Nejpřesnější střelu ze zúčastněných hráčů všech týmů má náš Václav Adamec, který zasáhl 8 cílů (2. v pořadí 5), nejrychlejším týmem složený z brankáře, obránce a útočníka je také tým Letců a nejrychlejšími plavci se také stali naši kluci.

Výsledky zápasů:

HC Letci Letňany – Sever 5:1
HC Česká Lípa – HC Letci Letňany 0:18
HC Letci Letňany – CZHS Team 5:2
HC Letci Letňany – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 7:3
HC Krkonoše – HC Letci Letňany 0:5
HC Letci Letňany – HC Mountfield České Budějovice 5:0
SC Kolín – HC Letci Letňany 1:7

Ohlasy realizačního týmu:

Turnaj byl velmi zdařilý a po organizační stránce velmi profesionální, snad jen vybíjená se mohla dohrávat v neděli, protože v sobotu to bylo dost nadupané a kluci se málem nenajedli. Jinak nad průběhem turnaje a bohatým doprovodným programem smekáme klobouk, vše se Vám velice podařilo a patří Vám velký dík.
Josef Barták, vedoucí týmu

Klukům z páté třídy gratulujeme a přejeme úspěšný vstup do nové sezony!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka