Aktuality
úterý 11. ledna 2022

Merch Letců dál v prodeji

Dlouho očekávaný merch můžete nakupovat i po vánočních svátcích! Letci pokračují v prodeji elegantního klubového oblečení a ostatní fan předmětů, systém objednávek zůstává stejný. Po zhlédnutí již dříve zveřejněné nabídky stačí napsat do soukromých zpráv oficiálního facebookového klubového účtu, o které zboží a v jaké velikosti (variantě) byste měli zájem. Pozor, možný je jen osobní odběr v Ice Areně.

U produktů je uveden seznam aktuálně dostupných velikostí včetně cen. Pokud máte o oblečení či stylový doplněk zájem, zažádejte v soukromých zprávách o rezervaci. V případě oblečení je potřeba uvést velikost. Pokud bude produkt ještě dostupný, potvrdíme vám rezervaci. Sklad má své limity, a tak platí jedno pravidlo: kdo dřív přijde, ten dřív bere. Balíček na vás bude čekat v kanceláři Ice Areny, platba je možná jen hotově.


Klubové předměty je nyní možné objednávat bez časového omezení. Při osobním odběru je nutné svoji totožnost prokázat dokladem, výdej bude fungovat uvnitř Ice Areny ve všedních dnech od 11:30 do 16:30. Pokud byste měli jakékoliv dotazy k produktům, neváhejte se na nás obrátit.

Tak co, vybrali jste si?

Čtěte také

Podcast hokej zblízka