Aktuality
pondělí 22. listopadu 2021

Nová opatření v hangáru

Od 22. listopadu platí pozměněná vládní opatření v souvislosti se sílící koronavirovou pandemií. Pro vstup do Ice Areny bude nově nutné prokazovat se očkováním, případně potvrzením o prodělání nemoci v posledních 180 dnech. Výjimku budou mít pouze děti, lidé ve věku 12 do 18 let a dále také ti, kteří se ze zdravotních důvodů očkovat nemohou i lidé, kteří podstoupili první dávku vakcinace, ale nemají ukončený cyklus. Těmto skupinám postačí platné testy.

V Letňanech platí, stejně jako všude, od 22. listopadu nová hygienická opatření. Vzhledem k sílící podzimní vlně koronavirové pandemie se Vláda České republiky uchýlila ke zpřísnění podmínek souvisejících s volnočasovými aktivitami i sportem.

Jako potvrzení o bezinfekčnosti nově neplatí PCR ani antigenní testy. Při vstupu do prostor Ice Areny (včetně restaurace a fitka) nebudou moci vstoupit lidé, jež nejsou naočkování či neprodělali nákazu v posledních 180 dní. Výjimku mají osoby ve věku od 12 do 18 let a dále také ti, kteří nemohou podstoupit vakcinaci ze zdravotních důvodů, případně ti, kteří podstoupili první dávku očkování a nemají uzavřený kompletní cyklus. Těmto skupinám postačí testy jako doposud.

Pro kulturní a sportovní akce platí nově striktní pravidla. Kapacita publika může být i nadále zaplněna ze sta procent, účastnit se utkání ale mohou pouze děti a očkované osoby či lidé s potvrzením o prodělané nemoci v posledních 180 dnech s výjimkami uvedenými výše.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka