A-tým
úterý 21. září 2021

Poprvé doma! II. liga je zpět

Druholigový comeback v hangáru je tady! Letci se budou po úspěšném startu v soutěži snažit navázat na úvodní výhru nad Dvorem Králové (2:0). Ve středu na letňanskou ranvej dosednou Mostečtí Lvi, s nimiž se A-tým utkal už v přípravě. Přijďte Letce podpořit! Všechny děti oblečené do dresů (i těch s bývalým logem) mají vstup zdarma. Která opatření v Ice Areně platí? A co je spojeno s ostatními organizačními náležitostmi?

Čisté konto a tři body na úvod! A-tým vkročil do druhé ligy pravou nohou, když po brankách Štěpána Turka a Lukáše Kastnera přehrál minulý týden Rodos Dvůr Králové 2:0. Miroslav Kopřiva při soutěžním debutu za Letce nepustil ani jednu střelu a byl po zásluze vyhlášen hráčem utkání.

Tohle je už ale minulost. Teď přichází bitva druhá. A Letci chtějí splácet účty.

Na okraj Prahy přijedou Mostečtí Lvi, kteří dokázali Letňany během přípravy jako jediný tým porazit v základní hrací době. Před premiérou v Ice Areně hodí slavnostní buly starosta městské části Praha 18 Zdeněk Kučera, klub si zároveň připravil pro malé Letce speciální akci.

Všechny děti, které dorazí v dresech Letců – včetně těch se starým logem – mají vstup zdarma. Klasické vstupenky budou stát 60 korun, zlevněné pro děti do 12 let bez dresu polovinu.

„Těšili jsme se, až budeme moci vidět během sezony naše fanoušky v hledišti, a ta chvíle je konečně tady. Chceme jim při zápasech A-týmu nabízet líbivý hokej," říká generální manažer Tomáš Divíšek.

Pro diváky i tak platí nutnost dodržování vládních opatření proti koronavirové pandemii, pro vstup je nutné splňovat alespoň jednu z úvodních čtyř podmínek uvedených níže. Na utkání mohou i fanoušci soupeře. Svůj sektor naleznou v rohu u hostující střídačky.

Duel v Ice Areně začíná ve středu od 18.00.

Koronavirová opatření

  • Negativní PCR test ne starší než sedm dní
  • Negativní antigenní test ne starší než 72 hodin
  • Doklad o uplynutí minimálně 14 dní od druhé dávky očkování
  • Doklad o prodělání onemocnění covid-19 v posledních šesti měsících
  • nutnost mít nasazený respirátor po celou dobu konání akce

Čtěte také

Podcast hokej zblízka