Aktuality
pátek 10. září 2021

Letňanský festival už v sobotu

Sport, zábava, jídlo i hudba. Už v sobotu letňanský Lesopark přivítá speciální sportovní festival, na němž samozřejmě nebudou chybět ani Letci. Akce, která zabaví celou rodinu, začíná 11. září symbolicky v 11 hodin, trvat bude přitom až do pozdního večera. Co všechno na vás v programu nabitého víkendového odpoledne čeká? Třeba vystoupení kapely, taneční workshopy nebo škola pro malé kuchaře.

Letňanský sportovní festival nabízí pořádně pestrý program. Kromě prezentace klubů a sportovních i tanečních workshopů proběhne mimo jiné také škola pro malé kuchaře nebo večerní zážitkový běh a ostatní doprovodné soutěže.

Atmosféru festivalu navíc podtrhnou vystoupení zpěváka RODANA a kapely Blitz Union, na své si určitě přijdou také dospělí. Pro nejmenší účastníky budou zase připraveny závody na koloběžkách. Letci u takové události samozřejmě nesmí chybět.

„Budeme rádi, když se potkáme s co nejvíce členy našeho klubu a užijeme si společně další parádní den i mimo náš ledový hangár," těší se šéftrenér letňanské základny Ladislav Kadaně.

Přijďte si s rodinou užít pohodové odpoledne. Zábava vás nemine!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka