A-tým
středa 01. září 2021

Přestřelka na Kobře

Pražské derby přineslo dechberoucí podívanou plnou proměněných i neproměněných šancí, k rozhodnutí došlo až v prodloužení. Puky létaly do sítí na obou stranách, ten rozhodující však propadl za Miroslava Kopřivu. Výhru si tak po napínavém boji připsala Kobra. Duel se vydařil Lukáši Kastnerovi, který proměnil trestné střílení a navrch přidal další gól a dvě asistence.

Letci vstoupili do dalšího přípravného zápasu na soupeřově ledě s vervou, gólmana Kobry od začátku zaměstnávali. Tlak hostující posádky se vyplatil. Letňanští v desáté minutě otevřeli skóre z přesilovky. Domácí však stihli ještě do konce první třetiny vyrovnat a na začátku druhého dějství odskočili o další tři trefy.

A-tým chtěl na efektivitu protivníka reagovat, o útočné akce proto ani nadále nebyla nouze. V poslední třetině se podařilo Letcům gólovou propast překonat i díky trestnému střílení. Kobří nedovolené bránění samostatným nájezdem pomstil Lukáš Kastner.

Domácí v závěru utkání svůj náskok zase obnovili, ale Letňany se nepřestaly rvát o dotažení manka. V poslední minutě Kastner přidal svou druhou branku v zápase a napínavou přestřelku poslal do prodloužení. Nakonec se radovala Kobra, která využila početní výhodu.


Kobra Prah – Letňany 7:6p (1:1, 4:2, 1:3 - 1:0)
Branky a nahrávky: 16. Ryzák (Tondr, Bříška), 21. Janda (Novák), 26. Šťastný (Tondr, Ryzák), 27. Heldák (Hlinka, Holý), 36. Šteiner (Stehlík, Ryzák), 55. Šťastný (Bříška, Ryzák), 62. Bříška – 10. Hrala (Kolářík, Kastner), 27. Vacín (Kastner), 34. Hozák (Hrala), 42. Turek (Arnošt), 47. Kastner (TS), 60. Kastner (Hozák, Kolářík)

    • 3. září: Letci – Most (17:30)
    • 7. září: Letci – Příbram (17:30)
    • 10. září: Letci – Děčín (17:30)

Čtěte také

Podcast hokej zblízka