neděle 01. dubna 2012

6. třída obsadila na turnaji na Hvězdě 1. místo

Letňanská 6.třída v sobotu úspěšně odehrála turnaj na Hvězdě, který byl vypsán pro kategorii o rok starší, tedy pro ročník 99 a obsadila 1. příčku. Na tomto dobře obsazeném turnaji se sešly velice vyrovnané týmy z Kolína, Slavie a Hvězdy Praha.

 Zápasy  byly vyrovnané až do poslední minuty. Letci tak nakonec nastupovali do závěrečného utkání v pozici, kdy mohli vše ztratit nebo se hřát na výsluní.

 Letci : Hvězda 3 : 1

Letci na sobě nedali 
znát respekt ze staršího a urostlejšího soupeře a přestože se Hvězda ujala vedení, do druhé třetiny již nastupovali za vyrovnaného stavu 1:1.
Druhá a třetí třetina se nesla ve stejném duchu. Letci plnili dobře pokyny trenéra a nasazením a trpělivou hrou si v každé třetině připsali po jedné brance. 

Letci : Slavia  1:5

Po dobře odehrané první třetině, která skončila nerozhodně 1 : 1 ,se náš tým dostal do útlumu a zbytek zápasu se trápil. Zápas plný osobních střetů hráči nezvládli a Slavia tak zaslouženě zvítězila.

Letci : Kolín  5 :3

Naši borci nastoupili do zápasu viditelně nervózní a s pocitem možnosti
  propadu až na poslední místo turnaje.Tyto pocity však zažehnaly hned při prvním střídání a dobrou hrou se dostali do zápasu. Za svou snahu a dobrý výkon si do druhé třetiny nesli slibný náskok 2:0.

Ve druhé třetině se soupeři podařilo snížit důrazem u naší brány na 2:1a zápas byl rázem opět otevřený.Uklidnění přinesl do našich řad 3. gól a za stavu 3:1 jsme si opět, nejspíše pod dojmem vyhraného
  zápasu, vybrali slabou chvilku a rázem soupeř během dvou minut srovnal na 3:3.
Soupeř byl v tu chvíli na koni a vypadalo to, že utkání otočí. Za tohoto stavu ale začal  opět  úřadovat náš golman, který svými zákroky přiváděl Kolínské střelce k zoufalství.
Za vše mluví citace soupeřova střelce……….ty vole von to zase chytil……. stav, kdy Tomáš ukryl střelu do své lapačky a všichni ji hledali již v síti.

Do třetí třetiny jsme nastoupili s otevřeným skorem 3 :3. Trpělivou a obětavou hrou jsme si vytvořili pár šancí a jednu takovou, dobrým důrazem na brankovišti, přetavili ve vedoucí gól na 4:3. Nicméně hra byla stále vyrovnaná a plná nervů. Rozhodnutí přinesla až naše branka pár minut před koncem.

Mezi další úspěchy je nutno zmínit že Letňanský Milan Antoš vyhrál pohár pro nejlepšího obránce turnaje.

Chlapcům a trenérům 6. třídy gratulujeme a přejeme spousty úspěchů v příští sezóně.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka