Podcast
pátek 05. března 2021

Start se blíží! Kdo byl v 1. epizodě?

Velká premiéra se blíží. První díl podcastové série HOKEJ ZBLÍZKA bude zveřejněn už během druhého březnového týdne. Co je předmětem úvodní panelové diskuze? Trojice hostů a moderátor Kryštof Rossmann budou řešit aktuální téma: jak připravovat hráče v covidové době. Nelehkou otázku si položí kondiční trenér Michal Břetenář, letňanský kouč Martin Hušpauer a zástupce z řad rodičů Petr Freiberg.

Problematika úvodního dílu nové podcastové série byla jasná. Jednu otázku si totiž hokejová veřejnost pokládá za současného stavu častěji než jiné. Je možné připravovat hráče v koronavirové době? A jaké bude mít krize důsledky? Téma budou rozebírat tři zajímaví hosté.

Kondiční trenér a specialista na individuální rozvoj hráčů Michal Břetenář, který spolupracuje s řadou známých jmen českého hokejového prostředí – například Jakubem Klepišem, Tomášem Hykou, Dominikem Furchem, Jakubem Kindlem, ale zároveň také řadou mladých talentů.

Michal Břetenář a Kryštof Rossmann během prvního dílu podcastové série HOKEJ ZBLÍZKA


Trenér letňanské páté třídy Martin Hušpauer, jenž zažil nepříjemnou koronavirovou situaci z pohledu hlavního kouče. Jeho kategorii opatření doslova stáhla z ledu, během posledního roku se snažil připravovat žáky na dálku i v omezených skupinách. Jak pohled kouče vypadá?

Zástupce z řad rodičů Petr Freiberg, který vidí v domácnosti dopad roční pandemie a omezení pohybu. Jak zvládá situaci jeho 10letý syn Vojta a co mu jako otci sportovce chybí v českém hokejovém prostředí?

„Chtěli jsme začít dílem vztahujícím se k současné situaci, abychom se od diskuze mohli odrazit v dalších epizodách," vysvětluje moderátor Kryštof Rossmann. „Cílem bylo zároveň vyvolat debatu o tom, jestli je vůbec možné hráče za pandemické krize regulérně připravovat."

Nezapomeňte sledovat sociální sítě a webové stránky Letců. Podcastová série bude dostupná jak v obrazové verzi na komunikačních kanálech letňanského klubu, tak v audio podobě na platformě Spotify.

Martin Hušpauer a Petr Freiberg během prvního dílu podcastové série HOKEJ ZBLÍZKA

Čtěte také

Podcast hokej zblízka