Hlasovat o vítězi můžete na Facebooku
pátek 20. listopadu 2020

Challenge Letců zná finalisty, rozhodovalo číslo i odvaha

Žádné lehké rozhodování. Realizační týmy s vybíráním favoritů v letňanské challenge „Namaluj svého trenéra“ váhaly, protože se sešla pořádná řádka vydařených výtvorů. Nakonec postupující určily až maličkosti. Jakuba Kučeru potěšila vzpomínka na číslo, se kterým hrál, Janu Mišnerovi se zase líbila odvaha související s jeho aktuálním dresem. Která díla se dostala do finálové trojky a jak se dá hlasovat?

Nová letňanská challenge „Namaluj svého trenéra“ patřila Letcům první, druhé a třetí třídy. Finalisty určovali samotní vyobrazení koučové, kteří vybrali jeden obrázek z každé kategorie a poslali ho do finálové trojky. Rozhodující hlas budete mít vy, svého favorita můžete podpořit v hlasování na oficiálním facebookovém účtu klubu. Stačí rozkliknout níže přiloženou galerii a dát „like“ obrázku, který si podle vás zaslouží vítězství.

O hodnotné ceny nakonec zabojují následující soutěžící. Marco Vrba zvolil z první třídy portrét  Maxima Krivtsova. „Netuším, jestli to ví, ale trefil se do mé oblíbené žluté s modrou," komentoval trenér s dovětkem, že jde o klubové barvy Slovanu Ústí nad Labem, kde se hokej učil. „Trochu mě mrzí, že se nezapojilo ještě víc dětí, mail poslala ani ne polovina první třídy, ale nebyla to povinnost. A všechny zaslané výtvory se povedly!"

U druhé třídy rozhodovaly maličkosti, do finále se nakonec dostal  Daniel Hoblík. „Líbilo se mi, že na letňanském dresu namaloval číslo, se kterým jsem opravdu hrál. Dal si práci s tím ho najít a právě tento detail nakonec rozhodl. Všechny obrázky byly hezké, vybírání proto nebylo vůbec jednoduché," přiznal Jakub Kučera, jehož těšilo, že se děti zapojily.

„Určitě je dobré, že ve spolupráci s klubem taková akce vznikla. Líbilo se mi, že do toho kluci vlétli. I po uzávěrce mi přišly další dva obrázky, které se sice nestihly oficiálně odeslat, ale i tak si s nimi děti daly práci," vysvětloval hlavní kouč druháků. 

Rozuzlení bylo nakonec velmi těsné také u třetí třídy, kde nakonec postoupil  Timmy Hilburger. „I proto, že mě nakreslil v dresu TNP, kde aktuálně hraju. Chodí nám fandit a je skvělý fanda. Myslím, že trefil také můj účes, vlasů už mám málo," smál se Jan Mišner. Zaujala ho odvaha. „Ostatní kreslili letňanský dres, což je samozřejmé, Timmy si získal můj obdiv tím, že se nebál mě nakreslit tam, kde aktuálně hraju."

Kouče třeťáků zaujal i komiks Matyáše Rychlého, který přinesl tréninkový příběh. „Určitě mě pobavil. Jak sedím u kiosku s kafem... Moc hezké to bylo," usmíval se Mišner. Akce se mu líbila. „Myslím, že to děti bavilo a zapojili se i někteří rodiče. Nakonec obrázků vzniklo víc, na skupinu mi přišly také některé mimo soutěž," dodal. 

Hlasování o celkovém vítězi bude na Facebooku probíhat od pátečních 12 hodin do poledne pondělí 23. listopadu. Vyhraje výtvor s největším počtem reakcí, všechna díla zaslaná do soutěže naleznete na sociálních sítích Letců.

Finalisté challenge „Namaluj svého trenéra“
1. třída: Maxim Krivtsov
2. třída: Daniel Hoblík
3. třída: Timmy Hilburger

Čtěte také

Podcast hokej zblízka