Nová rubrika zná svého prvního vítěze
sobota 03. října 2020

Hráčem měsíce září se stal Novotný! Ceny i pro finalisty

Zbrusu nová anketa Letců Hráč měsíce zná svého historicky premiérového vítěze. V nabité konkurenci od třetí třídy do dorostu uspěl svými výkony během září útočník Daniel Novotný, ve finálové trojce ho doplnili ještě Vojtěch Freiberg a Mikuláš Kalčev. Nominovaní z každé kategorie obdrží dárkovou tašku, tři nejúspěšnější pak zajímavé ceny od oficiálních partnerů rubriky Thaipro a Mercuria Laser Game.

Vedení klubu se rozhodlo odměňovat každý měsíc hráče, kteří vyčnívali svou pílí, tréninkovou docházkou a nejen individuálním, ale i týmovým pojetím hry. Nová rubrika se týká osmi kategorií: žáků od třetí do deváté třídy a dorostu, nahrazuje přitom předchozí ocenění Hráč týdne.

Vzhledem k delšímu hodnotícímu období jsou ve hře hodnotnější ceny. Nominovaní, kteří vzejdou po jednom z každé kategorie, obdrží dárkovou taštičku s logem klubu, izolačku a tkaničky do bruslí. Finálová trojka si pak bude moct užít thajskou masáž na hodinu v hodnotě 990 korun v Thaipro na Proseku a voucher do Mercuria Laser Game. Vítěz si bude moct zahrát hned osm her, druhý a třetí shodně pět. Obě firmy jsou partnerem nové letňanské ankety.

Pravidla jsou jednoduchá, trenér každé z osmi kategorií vybere svého favorita za uplynulý měsíc, v konečné nominaci se pak po pečlivé diskuzi s realizačními týmy vybere finálová trojka, z níž vzejde Hráč měsíce. 

Premiérovým vítězem nového ocenění se stal útočník Daniel Novotný, který hraje ve starší kategorii a tým produktivitou táhne. Ve čtyřech zářijových zápasech zapsal šest branek, čtyři asistence a hlavně poctivě pracoval a exceloval svým bruslením.

Ve finálové trojici ho doplnili útočník šestky Mikuláš Kalčev a forvard páté třídy Vojtěch Freiberg.

FINALISTÉ RUBRIKY LETEC MĚSÍCE ZÁŘÍ

1. místo: Daniel Novotný (9. třída)
Nominace trenéra Martina Rouska: „Hraje za starší kategorii a prosazuje se. Cenu si zaslouží za svou pracovitost. Do každého zápasu jde naplno, jde o výborného bruslaře. Každý zápas si vytvoří spoustu šancí, na můj vkus jich ještě hodně nepromění, ale i tak de facto tým produktivitou táhne."

2-3. místo: Vojtěch Freiberg (5. třída)

Nominace trenéra Martina Hušpauera: „Má komplexní přístup po celý měsíc ke sportu a k tréninkovému se zápasovým rytmem. Snažíme se mu v týmu dávat takovou roli, aby se pokoušel tmelit partu na všech úrovních. Aby šel příkladem, aby měl zdravý soutěžní mód... V tom udělal velký posun."

2.-3. místo: Mikuláš Kalčev (6. třída)

Nominace trenéra Martina Dufka: „Vyčníval v tréninku i přístupu. Mikuláš se neohlíží nalevo, napravo, ale jde udělat to, co trenéři vykládají. Je silný na kotouči, poctivě brání, a to jak v obranném pásmu, tak dobruslování. Pomáhá jako centr, je tvůrcem hry."

SEZNAM KANDIDÁTŮ RUBRIKY LETEC MĚSÍCE ZÁŘÍ

3. třída: Robin Kubišta
4. třída: Miroslav Kopřiva
5. třída: Vojtěch Freiberg
6. třída: Mikuláš Kalčev
7. třída: Kryštof Udržal
8. třída: Egor Surkov
9. třída: Daniel Novotný
dorost: Adam Šikýř

Čtěte také

Podcast hokej zblízka