Sportovní den Letců se koná příští sobotu
čtvrtek 04. června 2020

Letňanská olympiáda je tady! Zasportovat si můžete i vy

Už příští sobotu 13. června se uskuteční Letňanský sportovní den, a to nejen pro malé Letce, ale zároveň pro jejich sourozence a rodinné příslušníky. Účastníci budou mít možnost si společně zasportovat i v jiných odvětvích, než je lední hokej. Letňanská olympiáda začne ve 14 hodin uvnitř areálu sportoviště Fryčovická, kde běžně klub trénuje během letní přípravy, a trvat bude až do 19.00.

Olympiáda tak navazuje na svůj pilotní ročník z loňského léta. V sobotu 13. června se uskuteční podruhé v historii. 

Letňanský sportovní den, který klub připravil nejen pro aktivní Letce, ale i pro jejich nejbližší, začne od 14 hodin v areálu sportoviště Fryčovická na sídlišti, kde běžně Letci trénují během suché přípravy. Přibližný konec je naplánován na 19 hodin. Účastnit se programu budou moct ročníky 2010, 2011, 2012, 2013 a také děti z kurzu bruslení.

Co s sebou:

  • sportovní oblečení
  • láhev s pitím
  • sourozence, rodinu
  • skvělou náladu a úsměv
  • napečeno, navařeno (Připravte něco, co umíte skvěle!)

K dispozici budou pro návštěvníky alko i nealko nápoje společně s malou svačinou. "Těšíme se na vás, jen potřebujeme vědět pravděpodobný počet zúčastněných. Dejte nám prosím vědět, zda přijdete mezi sportovce a zapojíte se mezi Letce tělem i duší," žádal za realizační tým trenérů 1. až 5. třídy Ladislav Kadaně, který má organizaci akce na starost.

Přijďte tak změřit svou rychlost, obratnost i šikovnost, v sobotu 13. června se na vás těší Letci!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka