Sobotní akce se koná pro 1. až 5. třídu
čtvrtek 13. června 2019

Poprvé! Trenéři Letců zahajují projekt Sportovního dne

Pilotní ročník s názvem Letňanský Sportovní Den pořádají o víkendu hokejoví Letci. Nabídne mimohokejové sportovní aktivity pro klubové členy od první do páté třídy a zúčastnit se jich vedle letňanských dětí mohou také sourozenci a rodinní příslušníci. Sobotní akce se bude konat na sportovišti sídliště v ulici Fryčovická, kde Letci absolvují letní přípravu. Místa jsou stále volná.

Zde jsou ty nejzásadnější údaje:

Kdy: sobota 15. června
Kde: sportoviště Fryčovická
Čas: od 15 do 18 hodin 
Ročníky: 2009 až 2012 + kurz bruslení

"Je nám potěšením, že vás na tuto akci můžeme pozvat," zve letňanské hokejisty Ladislav Kadaně, šéftrenér nižších žákovských tříd a hlavní organizátor setkání. "Pojďme si společně zasportovat v jiných odvětvích než lední hokej. Pro všechny je to něco nového, bylo by fajn tu založit novou tradici."

Právě o to jde - změřit svoji rychlost, obratnost a šikovnost v disciplínách, které nejsou běžně zahrnuty do suché přípravy na sezonu. A především: užít si společně spoustu zábavy.

Trenér Kadaně s pozvánkou na akci zároveň prosí všechny, kteří o účasti uvažují: "Potřebujeme vědět přibližný počet zúčastněných. Dejte nám proto vědět, jestli v sobotu dorazíte za Letci tělem i duší."

Co s sebou? Sportovní oblečení, lahev s pitím, sourozence a rodinu. "Každý napečte, uvařte a doneste cokoliv, co skvěle umíte," připomíná s nadsázkou Ladislav Kadaně.

Na oplátku slibuje pití a něco málo k jídlu. "Hlavně si přineste skvělou náladu a úsměv," dodává.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka