20 let klubu
čtvrtek 18. srpna 2022

Oslavy ozdobí nabitá tombola

Jedinečná možnost zahrát si o parádní artefakty! Během sobotních oslav 20 let klubu na vás čeká také speciální tombola, v níž půjde o atraktivní kousky do sbírek hokejových fandů. Co konkrétně je ve hře? Podepsané rukavice Tomáše Hertla ze San Jose, hokejka Martina Nečase nebo dres Jiřího Tlustého. Přispějí také Jakub Vrána, David Pastrňák, Jakub Voráček a další hokejové hvězdy. Pozor! Už v poledne před halou odstartuje doprovodný program.

Stačí si na místě koupit u hostesek lísteček za 50 korun, který vás zařadí do slosování. Pořídit si jich přitom můžete, kolik chcete, zvýšíte tím své šance na úspěch. Počet celkových lístků do tomboly, která bude probíhat klasickým plesovým formátem, ale neomezený není, do prodeje půjde jen 1200 čísel. Kupovat si místa ve slosování můžete až do první přestávky, během druhé třetiny exhibice pak proběhne samotné losování výherců. Vybraní šťastlivci si své ceny převezmou o druhé pauze.

Další příležitost na výhru dostanete také o první přestávce, kdy se bude hrát v soutěži o vybrané ceny přímo na ledové ploše. Když nevyjde ani to, můžete zajít do vestibulu, kde bude stát fanshop. Právě tam naleznete speciální limitovanou kolekci k 20letému výročí Letců.

Už od 12 hodin bude před a vedle Ice Areny otevřená fanzóna, kde si přijdou na své všechny věkové kategorie. Pro děti budou připraveny speciální soutěže, zorbingové koule i třeba skákací hrad, hokejová střelnice a lakrosové stanoviště. Dospělí zase mohou strávit poklidné sobotní odpoledne u stánku s občerstvením, kde bude připraveno příjemné posezení. Hudbu obstará známý DJ Uwa. Od 13:30 bude ve fanzóně následovat autogramiáda čtyř letňanských odchovanců: Jakuba Vrány, Lukáše Rouska, Lukáše Paříka a Martina Hugo Haše.

A co další program?

  • 12:00 Start zábavného programu pro děti ve fanzóně vedle arény
  • 13:30 Autogramiáda ve fanzóně (Jakub Vrána, Lukáš Rousek, Lukáš Pařík, Martin Hugo Haš)
  • 15:00 Otevření haly pro návštěvníky s platnými vstupenkami
  • 15:15 Rozbruslení týmů
  • 15:45 Začátek slavnostního ceremoniálu

Čtěte také

Podcast hokej zblízka