úterý 22. listopadu 2011

6. a 8. třída

Minulý týden sehráli hráči 6. a 8. třídy na domácím ledě 2 soutěžní utkání. Ve čtvrtek nastoupili družstvu Krkonoš a hned v sobotu proti Kolínu.

6.třída
mistrovské utkání 14. kola
HC Letci Letňany - HC Krkonoše 7:8

Utkání se odehrálo ve velkém tempu, oba soupeři se snažili usadit v útočném pásmu a vstřelit branku. Hráči zapomínali během svého útočení na zadní vrátka a díky tomu bylo k vidění mnoho branek. Letňany vydrželi bojovat až do konce utkání, bohužel náskok soupeře nedokázali smazat a prohráli o jednu branku konečným výsledkem 7:8.


8.třída
mistrovské utkání 14. kolo
HC Letci Letňany - HC Krkonoše 7:0
Třetiny: ( 1:0, 6:0, 0:0 )

Domácí nezačali nejlépe. Během první třetiny se pomalu rozehrávali a vytvořené šance se jim nedařilo proměnit a tak bylo skóre po 1. třetině 1-0. Ve druhé třetině se chlapci začali aktivně podílet na proměňování svých šancí, čímž dokázali nastřílet 6 branek. V poslední třetině Letci opět ubrali na aktivitě a utkání se tak dohrálo bez dalších branek.


6.třída
Mistrovské utkání 15. kolo
HC Letci Letňany - HC Kolín 5:0
Třetiny: (1:0, 1:0, 3:0 )

V tomto utkání měli hráči problém proměňovat své šance a tak v 1. třetině vsítili pouze jednu branku. Stejný průběh měla i 2. třetina. Ve třetí třetině si chlapci uvědomili co je to důraz do brány a svými 3 góly ukončili zápas konečným výsledkem 5:0 pro domácí.

8.třída
Mistrovské utkání 15. kolo
HC Letci Letňany - HC Kolín 12:0
Třetiny: ( 5:0, 3:0, 4:0 )

Hráči se potkali se svým soupeřem už podruhé a  jako v posledním utkání bylo vidět, že domácí svým bruslením soupeře přehrávali, byli na puku mnohem dříve a v osobních soubojích byli důraznější. Hned v první třetině svému soupeři dokázali vstřelit celkem 5 branek a ve stejném tempu se odehrála i druhá a třetí třetina, díky čemuž chlapci dokázali nastřílet 12 branek a udržet čisté konto pro svého brankáře už po druhé v řadě.





Čtěte také

Podcast hokej zblízka