HockeyForLife nabízí Letcům výhodné slevy
pondělí 08. prosince 2014

VIDEO: Zlepšovat se dá i mimo led. S novými pomůckami

Rozvíjejte se i mimo led, protože teď máte možnost zdokonalovat své hokejové dovednosti. Společnost HockeyForLife ví, proč si může tato slova dovolit. Na českém trhu je výhradním dovozcem amerických značek, které se zaměřují na široký sortiment tréninkových pomůcek. A Letcům je nyní ochotna prodávat je ve svém shopu s 10% slevou. Možná máte ideální tip na vánoční dárek.

Chcete vylepšit svou přihrávku, střelu, bruslení či kličku? Dnes už existuje mnoho pomůcek navržených pro přípravu na ledě i mimo něj.

"Snažíme se nejen mladým hráčům nabídnout produkty, které jim umožní vytvořit si vlastní domácí tréninkové centrum," říká Martin Schlixbier, jednatel HockeyForLife. "Ovšem zároveň si uvědomujeme, že je nestačí jen mít, ale také vědět co a jak přesně s nimi dělat."

Jeho společnost nenabízí jen různé pomůcky, ale například i zvláštní spreje na pohlcení plísně a prachu, speciální pásky na hokejky, gripy a další drobné "vychytávky". Zpět však k tomu, co má zdokonalit váš hokejový um...

"Moderní hokejové pomůcky jsou tak účinné, že už je využívají téměř ve všech hokejových profesionálních organizacích," dodává Schlixbier. "Třeba na slideboardy máme stoprocentní reference od extraligových klubů. Je prokazatelné, že to pomáhá."

Speciální podložka pro trénování hokejového skluzu je totiž účinná nejen pro trénování, ale rovněž pro rehabilitaci po zranění. V NHL přitom takovéto věci využívá už několik let spousta velkých hvězd.

Ale v sortimentu HockeyForLife najdete věci pro komplexní trénink. Pro rekonvalescenci, atletickou přípravu, posilování i techniku. Stačí kliknout na E-SHOP a do objednávnky zadat heslo HC LETCI. Nebo si vše nejprve vyzkoušet. Český dovozce má totiž v Letňanech prostory, kde si můžete cokoliv prohlédnout a testovat.



Taktéž provozuje Off-Ice tréninkové centrum zaměřené na stickhandling a agility. V zámoří jsou tyto termíny používány velmi často, ale stále více se už rozšiřují také v Evropě a po Česku. V HockeyForLife si to dobře uvědomují, a proto nabízejí nejnovější pomůcky jako slideboardy, umělý led, sportovní radary, stickhandlingové plochy, nahrávače, SKLZ produkty a další.

Některé zmiňované názvy jste dost možná dosud ani neznali, ale věřte, že se s nimi hokejová příprava stává o dost zábavnější. Přitom nejsou určeny jen pro hráče, ale také pro trenéry a vůbec hokejové školy.

HockeyForLife navázalo partnerství se SweetHockeyTraining.com, což je projekt, který vznikl ve spojení Lance Pitlicka, bývalého hráče NHL, se Seanem Skinnerem, driblérským mágem. HockeyForLife tyto programy nabízí ve formě výuky a vzdělávacího kurzu.

Kromě maloobchodu a velkoobchodu se zaměřuje i na design tréninkových zón. Svoji stopu má už na Kometě, na Spartě, v Třinci, ve Zlíně, ve Vítkovicích, v Litoměřicích, kde je HFL Training Center, a dalších předních tuzemských klubech. Jejich pomůcky využívá řada profesionálních hokejistů v Česku i zahraničí. A skupina zájemců, zdá se, bude stále početnější.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka