Pětka se sedmičkou slavily vysoká vítězství
úterý 25. listopadu 2014

Žáci o víkendu neměli slitování. Odnesly to Černošice

O víkendu hájili žákovskou čest opět jen pátá a sedmá třída. To se jim však povedlo na výbornou a oba výběry tak mohou být nadmíru spokojeny. Páťáci se vezou na desetizápasové vítězné vlně, tentokrát vyprovodili domů Černošice drtivým výsledkem 9:1. Sedmičce se v posledním měsíci rovněž daří. Suverénním výkonem se proti stejnému soupeři a s ještě lepším skóre postarala o další důležité body.

Pětka prodloužila vítěznou šňůru

Páťáci hrají letos velice suverénně. Poslední výhrou nad Černošicemi 9:1 navýšili počet výher v řadě na číslo 10. To je úctyhodná bilance, obzvlášť když v každém utkání soupeři nadělí pořádný příděl. "Byl to kvalitní zápas s dobrým soupeřem. Odehráli jsme to naplno a velice slušně," hodnotil duel asistent Ivan Utěšil. 

Chválou nešetřil a vyzdvihoval tak jednotlivé posty i herní akce. "Gólman předvedl také několik skvělých zákroků a byly chvíle kdy nás podržel, tudíž každý hráč si odmakal své. Kromě týmového výkonu se předvedly i individuality. Celé utkání bylo odmakané od první do šedesáté minuty. Mohli jsme být oba trenéři spokojení," dodal.

5. třída: HC Letci - Černošice 9:1 (3:0, 1:0, 5:1)
Branky domácích: Strnad 4, Štípek 2, Kudrna 2, Křišťan. Asistence: Strnad 2, Sabol 2, Štípek, Kudrna.

Sedmáci znovu válcovali soupeře

Pokud letňanská sedmička vyhraje, většinou to bývá vysokým gólovým rozdílem. Jinak tomu nebylo ani tentokrát, když svěřenci trenéra Martina Rouska nastříleli počtvrté v sezoně dvojciferný počet branek, což nakonec znamenalo vítězství 12:0 nad Černošicemi.

"Jednoznačná záležitost, myslím si, že to byl asi nejlehčí soupeř, kterého jsme dosud potkali, bylo to skutečně jednostranné. Myslím si, že kluci mohli dát i víc gólů, ale podřídili se pak jejich tempu," popisoval Rousek hladký průběh utkání.

Svému týmu by mohl vytknout snad jedinou věc, kterou bylo určité uspokojení s vysokým vedením. "Měli jsme dobré začátky třetin, kdy jsme do prvních pěti minut dali vždy tak 3 až 4 góly, a pak jsme přestali hrát. Někteří se utápěli v sólování. Na tyhle soupeře naopak platí, když si to dáme rychle od hokejky, nicméně výkon v pohodě stačil."

7. třída: HC Letci - Černošice 12:0 (3:0, 6:0, 3:0)
Branky domácích: Petr 3, Jansa 2, Klimo 2, Hlaváč 2, Adamec, Zrcek, Stupka. Asistence: Klimo 3, Adamec, Appelt, Krutil, Stránsky, Hlaváč, Petr.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka