neděle 23. října 2011

Junioři získali na domácím ledě 2 body ze 4

V pátek junioři bodovali proti Mostu, který dokázali porazit 4:0 a brankař si tak připsal 1. nulu v sezóně. V neděli je čekal souboj o první místo tabulky s Ústím, které si odvezlo 2 body za vítězství 4:2.

V pátek se junioři utkali se soupeřem z Mostu a skvělým výkonem přehráli soupeře slibným  výsledkem 4:0.
Po třetinách 2:0, 1:0 a 1:0 se tak brankář Letňan Duras dočkal 1. nuly v sezóně. Hráči na čtyři branky vystříleli celkem 33 střel a tímto výsledkem se opět vrátili na první příčku v tabulce.

V nedělním utkání se předehrávalo 10. kolo s HC Slovan Ústí n/l, které bylo v tabulce na druhém místě.

Hned od samého začátku se hrálo ve velkém nasazení a letňanští měli více ze hry. Do 7. minuty mohli hráči Letňan z jasných šancí vstřelit dvě branky, ústeckého brankaře ale bohužel překonat nedokázali. A tak netrvalo dlouho a po dvou chybách obránců a špatném postavení brankáře při první brance jsme hned dvakrát inkasovali na 0:2.

Ve druhé třetině dávali svým pohybem hráči najevo, že chtějí utkání vrátit zpět na nerozhodný stav, bohužel se jim ale nedařilo proměňovat šance. Po individuální chybě obránce naopak inkasovali další 2 branky a na konci 2. třetiny tak na tabuli svítilo skóre 0:4.

Junioři se nechtěli vzdát svých dvou bodů a bojovali až do konce. Do třetí třetiny Letci nastoupili do přesilové hry a kapitán týmu Kadaně svým gólem nastartoval mužstvo k ještě většímu úsilí. Hráči dokázali vstřelit ještě jednu branku, více jim bohužel Ústí nepovolilo ani v přesilové hře 4 na 3 ani v závěrečné power-play. 

Prohra 4:2 na domácím ledě byla hořká, po 42 neproměněných střelách se ale není čemu divit.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka