úterý 11. října 2011

Mladší dorostenci inkasovali 9 branek

V neděli přivítali mladší dorostenci brněnskou Kometu, která měla raketový vstup do utkání. Hned v prvních minutách si vytvořila pětigólový náskok na který Letci nedokázali reagovat a nakonec odešli poraženi 9:3.

V neděli čekala mladší dorostence na domácím ledě konfrontace s Brnem a hned od začátku bylo jasné, že to nebude jednoduché utkání. Kometa měla raketový vstup do zápasu, ten bohužel Letci nedokázali zachytit a v sedmé minutě svítilo na tabuli skóre 0:5. Letňanští mladíci se vrátili do zápasu až v polovině první třetiny, kdy se dokázali z šoku vzpamatovat a srovnali se soupeřem krok. Důkazem byl gól V. Karabáčka, který na 1-5 Karabáček.

Pauza v kabině domácím pomohla a do třetí třetiny nastoupili v mnohem lepším tempu. Usnadnila jim to také nedisciplinovaná hra soupeře, který Letňanům nabídl 4 přesilové hry. Letci bohužel využili pouze jednu a to když v 39. minutě snižovali na 2-5.

Do třetí třetiny Letci vstoupili výborně, když už ve 42. minutě vstřelil branku Štosek a přiblížil naději na obrat utkání (3-5). Nicméně Kometa opět začala intenzivně bruslit a kombinovat a v 44. minutě opět odskočila na rozdíl tří branek. Do konce utkání dokázalo Brno vstřelit další 3 branky a mladší dorostenci tak utrpěli zatím nejvyšší porážku sezóny 3:9.




Čtěte také

Podcast hokej zblízka