pondělí 05. srpna 2013

Stanley Cup míří do Česka!

V úterý 6. srpna 2013 a ve středu 7. srpna 2013 mají hokejoví fanoušci možnost vidět v České republice nejvzácnější hokejovou trofej – Stanley Cup. Do Česka zavítá Pohár zásluhou vítězství Chicaga Blackhawks v sezóně 2012/2013. Konkrétně trofej do Čech přivezou Michael Frolík a Michal Rozsíval.

Sezóna kanadsko-americké NHL 2012/2013 bude již navždy spjata s týmem Chicago Blackhawks, kteří po tuhých bitvách porazili ve finále play off Boston Bruins celkově 4:2 na zápasy.

Výsledky zápasů finále NHL 2012/2013:
1. zápas: Chicago Blackhawks – Boston Bruins 4:3 po 3. prodloužení
2. zápas: Chicago Blackhawks – Boston Bruins 1:2 po prodloužení
3. zápas: Boston Bruins - Chicago Blackhawks 2:0
4. zápas: Boston Bruins - Chicago Blackhawks 5:6 po prodloužení
5. zápas: Chicago Blackhawks – Boston Bruins 3:1
6. zápas: Boston Bruins - Chicago Blackhawks 2:3

Michael Frolík (25 let) i Michal Rozsíval (34 let) se se Stanleyovým Pohárem budou v Česku radovat i před veřejností, takže i vy máte možnost se do blízkosti Poháru dostat, vyfotit se s ním a získat podpisy vítězů NHL.

V úterý 6. srpna se s pohárem pochlubí Michael Frolík, útočník Chicaga, který na cestě v play off pomohl k celkovému vítězství dobrou hrou v oslabení, kvalitní defenzivní činností a k tomu i přidal 10 kanadských bodů (3 branky a 7 asistencí).

Program Michaela Frolíka pro veřejnost:

Od 14:00 bude Pohár vystaven zároveň s probíhající autogramiádou v zahradě kladenského zámku (36 kilometrů od naší Ice areny).

Od 17:00 do 19:00 – focení a autogramiáda v Kamenných Žehrovicích v Dělnickém domě (41 kilometrů od naší domovské arény).

Pro Michaela Frolíka to zároveň bude rozloučení s týmem Chicago Blackhawks, od příští sezóny totiž bude nově hájit barvy kanadského Winnipegu Jets.


Michal Rozsíval si své chvíle s Pohárem lorda Stanleyho bude užívat ve středu 7. srpna. Michal v Chicagu plnil v sezóně roli defenzivního obránce a navíc ve vyřazovacích bojích přidal 4 přihrávky na gól.

Program Michala Rozsívala pro veřejnost:

Od 19:00 focení se Stanley Cupem a autogramiáda ve Vlašimi, v tamním zámeckém parku (78 kilometrů z letňanské Ice areny).

Pokud si najdete čas a máte možnost na nějakou z těchto akcí jít, neváhejte a užijte si chvíle s nejslavnější hokejovou trofejí světa, se Stanley Cupem!

Čtěte také

Podcast hokej zblízka